5 Δεκεμβρίου 2025

Πήγα να κλείσω κτήμα για τον γάμο μου – Κατέληξα στο γραφείο του ιδιοκτήτη


Πήγα να κλείσω κτήμα για τον γάμο μου πριν κάποιες ημέρες. Έναν γάμο που ονειρευόμουν από μικρή κοπέλα. Σχεδόν 20 χρόνια

Είμαι 29 ετών, αρκετά εμφανίσιμη και ελκυστική. Μέχρι σήμερα και ενώ έχω σχέση με τον αρραβωνιαστικό μου τα τελευταία 5 χρόνια, δεν είχα σκεφτεί να τον απατήσω με κάποιον άλλο. Το μόνο που έκανα (αν θεωρείται κολάσιμο) ήταν όταν κάποιες φορές έπαιζα μόνη μου, να φαντασιώνομαι άλλους -φανταστικούς ή πραγματικούς χαρακτήρες- να βρίσκονται ανάμεσα από τα πόδια μου.

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά στο ερωτικό κομμάτι με τον σύντροφό μου. Έχω περάσει βέβαια και καλύτερα με προηγούμενες σχέσεις. Γενικά, μου αρέσει το πάθος και ο αυθορμητισμός. Με ανάβει. Αυτό δεν το έχω τώρα, ούτε καν στην αρχή. Και ίσως να είναι και ο λόγος που έπεσα στη παγίδα της απιστίας.

Το ραντεβού στο κτήμα

Το ραντεβού στο κτήμα ήταν στις 4 το μεσημέρι καθημερινής. Είχε προηγηθεί άλλο ένα όπου βρεθήκαμε σε δεξίωση γάμου και δοκιμάσαμε τον μπουφέ. Μας άρεσαν όλα. Ατμόσφαιρα, φαγητό και προσωπικό.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος με καλοδέχθηκε. Την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε εκεί με τον αρραβωνιαστικό μου, ήρθε και μας καλωσόρισε και έφυγε. Πρόκειται για ένα 45χρονο κυριλέ με γκρι γένια και γκρι καστανά μαλλιά γύρω στο 1.80 με τόσα όσα κιλάκια παραπάνω. Κολάσιμος, μου έκανε κλικ από τη πρώτη φορά αλλά δεν έδωσα σημασία. Ήταν αυθόρμητη σκέψη της στιγμής.

Έφτασα λίγο νωρίτερα στο ραντεβού και με καλοδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. Πιο χαλαρός με πιο casual εμφάνιση. Εγώ φορούσα ένα υφασμάτινο μαύρο παντελόνι με κολλητή λευκή μπλούζα από πάνω, σακάκι και γόβες. Τίποτα προκλητικό, αλλά δεν περνούσα και απαρατήρητη.

Μου έδειξε όλους τους χώρους, μου εξήγησε τα διαδικαστικά με το οικονομικό κομμάτι. Ήταν κατανοητός και λεπτομερέστατος. Διαπίστωσα ότι όσο μιλούσε με μάγευε με την ροή του λόγου του. Ήταν σταθερός, με ροή που σε “αποπλανούσε” και γεμάτος πάθος για τη δουλειά του.

Κάποια στιγμή φτάσαμε στο οικονομικό κομμάτι. Μου είπε, καλό θα ήταν να πάμε στον επάνω όροφο που είναι το γραφείο του, να γίνει και το σχετικό συμβόλαιο και να πάρει την προκαταβολή.

Πήγα να κλείσω κτήμα για τον γάμο μου - Κατέληξα στο γραφείο του ιδιοκτήτη
Πήγα να κλείσω κτήμα για τον γάμο μου – Κατέληξα στο γραφείο του ιδιοκτήτη

Είχα αρχίσει να “γαργαλιέμαι” εκεί κάτω

Ο τύπος ήταν τόσο παθιασμένος που είχα χάσει κάθε έννοια του χρόνου και του τόπου. Ήθελα να βουτήξω επάνω του και να υποταχτώ σε κάθε τι βρώμικο που είχε στο μυαλό του.

Έως εκείνη τη στιγμή, δεν είχα δει τίποτα το πονηρό από μεριάς του. Και αυτό με αναστάτωσε όσο τίποτα άλλο. Τον ήθελα εδώ και τώρα. Είχα ήδη πλημμυρίσει εκεί κάτω. Πρωτόγνωρο αλλά και άκρως ερεθιστικό.

Όσο μιλούσε, τόσο φούντωνα. Φτάσαμε στο συμβόλαιο, το υπέγραψα, έδωσα μια μικρή προκαταβολή και το ραντεβού έδειχνε να τελειώνει.

Ο ιδιοκτήτης σηκώθηκε από τη καρέκλα του γραφείου του, για να πάει να τοποθετήσει το συμβόλαιο και τα χρήματα σε ντουλάπι που ήταν ακριβώς απέναντί μου.

Ή τώρα ή ποτέ είπα από μέσα μου. Όπως ερχόταν προς το μέρος μου και ενώ καθόμουν ακόμα στην καρέκλα, τον αρπάζω από το παντελόνι και τον φέρνω μπροστά μου. Με μια κίνηση του ξεκουμπώνω το παντελόνι και βρίσκομαι απέναντι σε ένα χοντρό παλούκι να ψευτοκοιμάται. Το βάζω στο στόμα μου σα λυσσασμένη. Ήταν η σειρά του 45χρονου να με κάνει “κομμάτια”.

Με αρπάζει από τα μαλλιά, γίνεται άγριος και πρόστυχος και με στήνει στα τέσσερα στο γραφείο του. Με μια κίνηση μπαίνει μέσα μου και φτάνω κατευθείαν σε οργασμό. Τέτοιο παλούκι δεν είχα ξανανιώσει. Σφυροκοπούσε χωρίς οίκτο για πάνω από είκοσι λεπτά.

Ταυτόχρονα με ξεφτίλιζε και με χαστούκιζε στον πισινό. Είχα φτάσει σε έκσταση. Έχασα τον αριθμό από τους οργασμούς. Ήταν συνεχόμενοι και απανωτοί. Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξανανιώσει.

Στην κορύφωση τελείωσε μέσα μου. Ήταν η πρώτη μου φορά. Σοκαρίστηκα, αλλά μου άρεσε απίστευτα. Αφού ηρεμήσαμε για κανένα δεκάλεπτο, έπρεπε να φύγω γιατί είχε κι άλλο ραντεβού στις 6. Είχαν περάσει ήδη δυο ώρες.

Πήγα να κλείσω κτήμα για τον γάμο μου
Πήγα να κλείσω κτήμα για τον γάμο μου

Βρεθήκαμε άλλη μια φορά για να του δώσω το δεύτερο μέρος της προκαταβολής. Ακόμα πιο “βρώμικο” σεξ και περισσότερους οργασμούς. Ο τύπος έβγαζε όλη την εμπειρία του επάνω μου.

Περιττό να σας πω ότι από τότε μέχρι σήμερα -σχεδόν 7 μήνες- είναι σε κάθε φαντασίωση μου.

Το βράδυ του γάμου μου που είναι μετά το Πάσχα, θα τον αποπλανήσω και θα γίνει άλλη μια φαντασίωσή μου πραγματικότητα. Αν βρω κουράγιο θα σας γράψω ξανά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ