Προβληματικό για ακόμη μια ημέρα το σκηνικό που παρουσιάζει η κίνηση στους δρόμους και σήμερα (15/5), με τον Κηφισό και την Κηφισίας στο επίκεντρο της κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Ειδικότερα, στον Κηφισό η κίνηση των οχημάτων έχει «φράξει» περί της συμβολής της Λένορμαν και φτάνοντας έως τη συμβολή με την Αττική Οδό. Παράλληλα, η Κηφισίας παρουσιάζει πρόβλημα ξεκινώντας από την πλατεία Μαβίλη και μέχρι την Κατεχάκη.
Κατά τμήματα υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος της Εθνικής Άμυνας μέχρι και το Metropolitan.

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Στην Αττική Οδό σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας όπως επίσης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Καθυστερήσεις:
Προς Αεροδρόμιο: 10’-15’ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
Προς Ελευσίνα: 5′-10΄ στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις:
Προς Αεροδρόμιο 10’-15’ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
Προς Ελευσίνα:
5′-10΄ στην έξοδο για Λαμία.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 15, 2025
Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

