Στον «Ευαγγελισμό» μεταφέρθηκε ο Πάνος Ρούτσι καθώς είχε τάσεις λιποθυμίας
Ο Πάνος Ρούτσι διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει από την περιοχή του Συντάγματος, καθώς ανέφερε ότι ένιωσε ζάλη και αδυναμία, ενώ είχε και τάσεις λιποθυμίας.
Στο σημείο έφτασε άμεσα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με πλήρωμα διασωστών, οι οποίοι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί του «Ευαγγελισμού» προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Ρούτσι είχε διακόψει την απεργία πείνας που πραγματοποιούσε, από την προηγούμενη εβδομάδα.

