8 Δεκεμβρίου 2025

Σοβαρό τροχαίο έξω από την Αμφίκλεια – Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ


Ουρές χιλιομέτρων στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/12) στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, έξω από την Αμφίκλεια και πριν την Κάτω Τιθορέα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν νταλίκα με πολωνικές πινακίδες που κινούνταν προς Λαμία έφυγε -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη νταλίκα.

Η νταλίκα με τις ξένες πινακίδες δίπλωσε στη μέση του οδοστρώματος και μέρος αυτής κατέληξε μέσα σε παρακείμενο χωράφι

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο άλλος οδηγός.

Δείτε βίντεο από τις σοκαριστικές δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων:

Σημειώνετια ότι στο σημείο επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες ενώ εξαιτίας του τροχαίου σχηματίσθηκαν ουρές από οχήματα σε τέτοιο σημείο που ούτε τα ασθενοφόρα, η Πυροσβεστική και περιπολικά να μπορούν να προσεγγίσουν το σημείο.

Ο οδηγός της νταλίκας που εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια, απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει τραύματα στα πόδια.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει γίνει επικίνδυνος μετά τις κινητοποιήσεις των αγροτών καθώς οι επαρχιακοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από νταλίκες και επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Δείτε φωτογραφίες:

ntalika6.jpg
ntalika1.jpg
ntalika2.jpg
ntalika3.jpg
ntalika5.jpg

Με πληροφορίες από lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ