22 Δεκεμβρίου 2025

Τάκης Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκε τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού «Άγιος Ανδρέας» – Το μήνυμά του

Σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ συμμετείχε χθες το απόγευμα, στο Telekom Center Athens (ΟΑΚΑ) ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.

η Μονάδα Προστασίας Παιδιού «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως αναφέρει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός για τη Μονάδα, «είναι ένας χώρος που για πολλά παιδιά δεν είναι απλώς μια δομή, αλλά η καθημερινότητά τους, το σπίτι τους, η οικογένειά τους. Μοιραστήκαμε λίγες στιγμές χαράς και ανταλλάξαμε ευχές, χαμόγελα και δώρα. Κάθε παιδί αξίζει ασφάλεια, αγάπη και το δικαίωμα να ονειρεύεται».

Σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ συμμετείχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος

Στο μεταξύ, σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ συμμετείχε χθες το απόγευμα, στο Telekom Center Athens (ΟΑΚΑ) ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως αναφέρει ο υπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

«Παραμονές Χριστουγέννων μπασκετάκι για καλό σκοπό. Sthenos vs Auntie Justice, μαζεύουμε ρούχα και τρόφιμα για αστέγους. Ευχαριστώ τον coach που μου έδωσε 7 λεπτά συμμετοχής και όλα τα παιδιά που παίξαμε μαζί. Αγάπη και αλληλεγγύη είναι το νόημα της ζωής μας!»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ