ΑΕΚ: “Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Καρντόσο.” Τι λένε οι Πορτογάλοι


Δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει λόγο για “κλεισμένη” συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον Μιγκέλ Καρντόσο για αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της και η μεγάλη πορτογαλική εφημερίδα O’Jogo, με σχετικό δημοσίευμα, αναφέρει λεπτομέρειες για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα των Πορτογάλων μάλιστα, η συμφωνία είναι οριστική και αφορά συμβόλαιο δύο ετών, με τον Καρντόσο να γίνεται ο τρίτος προπονητής της Ένωσης από τη συγκεκριμένη χώρα, μετά από τον Σάντος και τον Μοράις. Το δημοσίευμα για Καρντόσο και ΑΕΚ

«Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμφωνία διάρκειας δυο σεζόν με την ελληνική ομάδα παίρνοντας τη θέση του Ισπανού Μανόλο Χιμένεθ.

Στην ομάδα που παίζουν τόσο ο Έλντερ Λόπες όσο και ο Αντρέ Σιμόες ήθελαν έτσι κι αλλιώς έναν Πορτογάλο τεχνικό και στα χέρια τους υπήρχε μια λίστα με τους Ίβο Βιέρα, Ντάνιελ Ράμος και Φόλια αλλά η τελική επιλογή είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Μετά τη θητεία του στη Σακτάρ Ντόνετσκ ως βοηθός, ο Μιγέλ Καρντόσο έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στη Ρίο Άβε την σεζόν 2017-2018, κατακτώντας την 5η θεση στο πρωτάθλημα. Την επόμενη σεζόν πήγε στη Ναντ αλλά έφυγε τον Οκτώβρη του 2018 και τον Νοέμβρη ανέλαβε τη Θέλτα, από την οποία έφυγε στις 3 Μαρτίου.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο γίνεται ο τρίτος Πορτογάλος στην ΑΕΚ μετά τον Φερνάντο Σάντος και τον Χοσέ Μοράις».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ