Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα

Η Βάγια Νέστορα, 72 ετών, διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι τους, τα ξημερώματα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σήμερα, 1-7-2026 και ώρα 5:53π.μ. η κα Νέστορα Βάγια, ετών 72, προσήλθε σε πολύ βαριά κατάσταση στο ΤΕΠ του ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στη ΜΕΘ Ενηλίκων του Νοσοκομείου μας. Νοσηλεύτηκε με εκτεταμένα εγκαύματα [80% της σωματικής της επιφάνειας], πολυοργανική ανεπάρκεια σε βαρύτατη κατάσταση και κατέληξε στις 18:50μμ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της».

nosokomeio.jpg


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ