Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 82χρονη μετά από παράσυρση

Η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο νοοκομείο όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (4/7) στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου, στην πόλη της Ρόδου, με θύμα μία 82χρονη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, η ηλικιωμένη παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη διατηρήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, η 82χρονη υπέκυψε στα τραύματά της και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα

«Την 04-07-2026, στις 7.10’ το πρωί, επί της Λ. Καλλιθέας στο ύψος της συμβολής της με την οδό Σμύρνης στη Ρόδο, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 61χρονο ημεδαπό παρέσυρε 82χρονη ημεδαπή πεζή, η οποία μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρόδου όπου κατέληξε.

Ο οδηγός του δίκυκλου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ