Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εκληματική ενέργεια
Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα 55 ετών σε σταθμευμένο όχημα το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στο όχημα βρέθηκαν σύρριγγες, κάτι δίνει την εκτίμηση ότι ήταν τοξικοεξαρτημένη, ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί εξέταση νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.
Η γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικούς αναίσθητη σε αυτοκίνητο κοντά στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο.
Πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν τη γυναίκα, διαπιστώνοντας τον θάνατό της.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.


