Ολυμπιακός: Περιμένει κάτι… δυνατό για αντι-Φορτούνη.


Μπορεί η περίπτωση του Όσκαρ Τρέχο να απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά η καθυστέρηση που παρατηρείται αυτή τη στιγμή δείχνει πως οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα ψάχνουν κάτι…καλύτερο.

Ο Όσκαρ Τρέχο παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, για να … γεμίσει το κενό που άφησε ο Κώστας Φορτούνης, μετά τον τραυματισμό του.

Η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» όμως στα πλέι οφ του Champions League (έχουν εξασφαλίσει από τον προηγούμενο γύρο παρουσία στους ομίλους του Europa League) έφερε κι άλλα χρήματα στα ταμεία των Πειραιωτών, που φαίνεται πως έχει αλλάξει τα μετεγγραφικά δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος πρωταθλητής», στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός φτάνουν ήδη «μηνύματα» για παίκτες, που μέχρι πρότινος δεν είχαν… πέσει στο τραπέζι.

Από τη στιγμή που ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στα ματς με την Κράσνονταρ και ήδη έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση με την περίπτωση του Τρέχο, καταλαβαίνει κανείς πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναμονή για κάτι πολύ καλύτερο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ