6 Δεκεμβρίου 2025

Αλούπη – Κέφαλος: Νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους! (photos)


Μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές τους έζησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος. 

Λίγα χρόνια μετά τον γάμο τους, η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους. Η βάπτιση του 8 μηνών γιου τους πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με νονό τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αλέξανδρος-Παναγιώτης. Αν και η οικογένεια ζει μόνιμα στη Αμερική, αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτιση στην Αθήνα, για να έχουν κοντά τους τους γονείς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο νεοφώτιστος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Γενάρη, ενώ το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον Ανδρέα.

Τα δύο αγοράκια είναι η μεγάλη αδυναμία των γονιών τους και φυσικά η απόλυτη προτεραιότητα της παρουσιάστριας η οποία έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την όμορφη οικογενειακή τους στιγμή:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ