ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι Θεσσαλονικείς πήραν το ντέρμπι των “μικρών”.


Η ΑΕΚ είδε τον ΠΑΟΚ να βρίσκει νωρίς δίχτυα, ήταν καλύτερη στο διάστημα που αγωνίστηκε με 11 παίκτες, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” ήταν αυτός που έφυγε με τη νίκη από την Αθήνα (1-0) στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Κ-19 της Superleague 1. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες οι “κιτρινόμαυροι”.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι των “δικεφάλων” στους… μικρούς! Ο “δικέφαλος του Βορρά” επέστρεψε στα “τρίποντα” μετά το 0-0 με τον Άρη, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Superleague 1.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Πανίδη (15′), στη μοναδική ευκαιρία των Θεσσαλονικέων στο πρώτο ημίχρονο. Από το 62’ οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του τερματοφύλακα, Θεοχάρη.

Η ΑΕΚ είχε πολύ καλή εικόνα σε μεγάλο μέρος του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο 45λεπτα, με σημαντικότερη αυτή του Αρβανίτη, στις καθυστερήσεις. Η τελευταία φάση του αγώνα όμως ανήκε στο “δικέφαλο του Βορρά”, με τον Κοσίδη να κάνει διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.

Με το τρίποντο αυτό, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 11 βαθμούς και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 10. Πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός με 13 και δεύτερος ο Ολυμπιακός με 12.

ΑΕΚ Κ19 (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Ποζατζίδης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Μάρκου(65′ Καλούδης) , Κάτσικας, Ρουκουνάκης(46′ Δημητρίου) , Τσέλιος, Μπότος(70′ Κοσίδης) , Μαχαίρας, Χριστόπουλος(83′ Κορομηλάς)

ΠΑΟΚ Κ19 (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιαξής , Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Ταχάτος(68′ Κούτσιας) , Γαϊτανίδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τσόλης(90+2′ Θεοδωρίδης) , Πουρνάρας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ