22 Δεκεμβρίου 2025

Βουλή – Τσίπρας: Δειλός ρεβανσισμός η παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Θα σας πάμε μέχρι τέλους

Δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι στην ουσία, το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. «Το πρόβλημά της είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το μέτωπο κατά της διαφθοράς που συγκροτήθηκε από την κυβέρνησή μας, για να εκφράσει το αίτημα της κοινωνίας για διαφάνεια και κράτος δικαίου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αποφασίζει να παραπέμψει -για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου- έναν πρώην Υπουργό σε ειδικό δικαστήριο, όχι γιατί έχει κάποια ένδειξη σκανδάλου, αλλά γιατί είχε το θράσος να αναδείξει το σκάνδαλο της Novartis.

ΔΕΙΤΕ LIVE:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ