Μάθαμε ποιος ηθοποιός είναι ο μπόμπιρας δίπλα στην αξέχαστη Αλίκη και δεν το πιστεύαμε! (photos)


Υπηρετεί την υποκριτική εδώ και 65 χρόνια αφού ανέλαβε τον πρώτο του ρόλο μόλις στα 5 του χρόνια. Την εποχή εκείνη ήταν το παιδί θαύμα και πράγματι το… είχε από μικρός!

Φέτος παίζει σε μία αξιόλογη παράσταση, τον «Καλό άνθρωπο του Σετσουάν» και΄εχει συνεχή πορεία στο θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ίδιος λέει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν:

«Είμαι από 5 χρονών παιδάκι στην υποκριτική και δεν έχω λείψει ούτε μία μέρα από το θέατρο. Αυτά τα 65 χρόνια που βρίσκομαι στο θέατρο είναι αδιάλειπτα και μάλιστα με διάφορες ιδιότητες, είτε ως ηθοποιός είτε ως συγγραφέας είτε ως σκηνοθέτης. Είμαι ακριβώς 70 χρονών. Από 5 χρονών είμαι στη δουλειά αυτή, συνεχώ5, δεν έχω σταματήσει ούτε μία μέρα. Έχω ζήσει πολύ έντονη και γεμάτη ζωή.

Πώς τα καταφέρατε;

Αυτό το οφείλω στους δασκάλους μου, σε όλους τους ανθρώπους που είχα την τύχη να δουλέψω από μικρό παιδί μαζί τους, όπως τον Μινωτή, τον Κουν, τη Λαμπέτη, τον Χορν, όλα τα ιερά τέρατα. Σε αυτόν που οφείλω ό,τι έγινα είναι ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο κατεξοχήν δάσκαλός μου, ο οποίος σε ηλικία 12 χρονών με φώναξε στο καμαρίνι του και με ρώτησε: «Τι θέλεις γίνεις, ηθοποιός ή σταρ;».

Ποια είναι η διαφορά… σας είπε;

Αυτό τον ρώτησα κι εγώ, τη διαφορά, κι εκείνος μου απάντησε; «Ο σταρ είναι κατοστάρης, ο ηθοποιός εί­ναι μαραθωνοδρόμος. Πρέπει να επιλέξεις. Θέλεις να κάνεις κάτι γρήγορα που θα λάμψει σαν πυροτέ­χνημα και μετά μπορεί να σβήσει γρήγορα ή να έχεις μια μακρά πορεία στο θέατρο;». Στην ηλικία που βρισκόμουν το σκέφτηκα πολύ, με επηρέασε βαθύτατα και βέβαια διάλεξα το δεύτερο δρόμο. Κάνω ένα μα­ραθώνιο όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό πρόκειται!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ