Αναγνώστης καταγγέλλει: «Αδικαιολόγητη κίνηση στην Κατεχάκη σε καιρό υποτιθέμενης απαγόρευσης της κυκλοφορίας»


Αγαπητοί συμπολίτες,

Καταγγέλλω την ύπαρξη αδικαιολόγητης κίνησης στην Κατεχάκη, στο ύψος της Άνω Ηλιούπολης, σε καιρό που υποτίθεται ότι υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας και θα έπρεπε η λεωφόρος αυτή να είναι ΝΕΚΡΗ, ή έστω να περνούν ελάχιστα αυτοκίνητα.

Κι αυτό δε συμβαίνει μονάχα πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, αλλά και το απόγευμα ή, ακόμη χειρότερα, συνέβαινε σε ημέρα αργίας (25η Μαρτίου). Με ποια δικαιολογία οι ασυνείδητοι συμπολίτες μας βγαίνουν από τα σπίτια τους σε ημέρες και ώρες που ούτε σούπερ μάρκετ, ούτε φαρμακεία είναι ανοιχτά; Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ούτε αυτή της παροχής βοήθειας σε συγγενικό πρόσωπο, όταν τα αυτοκίνητα είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ούτε κι η βόλτα του σκύλου ή η σωματική άσκηση οδηγώντας.
Για την προστασία των αθώων από την ανοησία ορισμένων, ζητώ αστυνομικό μπλόκο στην Κατεχάκη, στο ύψος της πεζογέφυρας του Καρέα.
Επίσης, εκτός από την προστασία από τη μάστιγα του κορωνοϊού, τα μπλόκα, οι περισσότερες περιπολίες και, εν τέλει, η αύξηση του ποσού που καταβάλουν οι παραβάτες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή εσόδων για το ελληνικό Δημόσιο, καθώς ο Έλληνας (τουλάχιστον αυτός που μένει στην Ελλάδα) έχει σπάσει κάθε ρεκόρ παραβατικότητας. Έτσι, μέσω δηλαδή της επένδυσης στο πρόστιμο, το κράτος θα κατορθώσει να αντιμετωπίσει εύκολα κάθε πλήγμα της επιδημίας στην οικονομία.
Αγανακτισμένος αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ