Σοκ στην Ρόδο: 9χρονη μαθήτρια κατέρρευσε από την πείνα


Εκεί που νομίζεις πως οι λιποθυμίες μαθητών λόγω πείνας ανήκουν στο παρελθόν, έρχεται η είδηση από την Ρόδο και τρώμε όλοι μας σαν κοινωνία γροθιά στο στομάχι..

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μικρούλα λιποθύμησε  μέσα σε φούρνο που είχε πάει με τη μητέρα της, για να αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί. Αμέσως στο κοριτσάκι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατάφερε και ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ωστόσο όλα όσα αποκαλύφθηκαν μετά την λιποθυμία του προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα προσπαθεί μόνη να θρέψει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Αναζητεί εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δύο κορίτσια της, όμως τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απορροφήσουν.

Το επίδομα των 800 ευρώ εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα και η ίδια παραμένει άνεργη με τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται, αδυνατώντας να καλύψει τις ανάγκες της μονογονεϊκής οικογένειάς της. Τελικά, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το άδειο ψυγείο της γέμισε με τρόφιμα, έπειτα από την παρέμβαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγία Σοφία», που δια της προέδρου κ. Σοφίας Μανιά, ενδιαφέρθηκε αμέσως για την περίπτωση. Ήδη από χθες οι ανάγκες της οικογένειας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καλύφθηκαν από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγία Σοφία» που έχει αναλάβει πλέον τη στήριξη της οικογένειας.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ