Το αντίο του Γιώργου Νταλάρα στον Αγάθωνα


Ο θάνατος του Αγάθωνα Ιακωβίδη έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο τραγουδιστής και συνθέτης του ρεμπέτικου ρεπερτορίου, έφυγε από τη ζωή, χθες, σε ηλικία 65 ετών, «προδομένος» από την καρδιά του.

Πολλοί καλλιτέχνες έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την λύπη τους αλλά και τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του.

Ένας από αυτούς ήταν και ο ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε, με τον δικό του τρόπο, τον αγαπημένο καλλιτέχνη,  εκφράζοντας την εκτίμησή που είχε σε αυτόν τον σπουδαίο τραγουδιστή, για το ήθος και τον επαγγελματισμό που έδειχνε.

«Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ήταν ένας τέλειος τραγουδιστής του ρεμπέτικου, με όλη τη σημασία της λέξης. Πιστός σ’ αυτό το είδος, βαθύς γνώστης, αφοσιωμένος, ακριβής και καλλίφωνος σαν τους παλιούς θρύλους, τους μεγάλους τραγουδιστές του ρεμπέτικου, που χάνει σήμερα έναν σημαντικότατο εκπρόσωπό του. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Καλό σου ταξίδι Αγάθωνα»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ