Mικρές συνήθειες που θα επιταχύνουν την απώλεια βάρους σας


Ισιώστε! Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να βελτιώσετε τη στάση σας. Σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατοι και ψηλότεροι. Επίσης ενισχύει τους κοιλιακούς μυς σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα επίπεδα ενέργειας και να απαλλαγείτε από την κόπωση που προκαλείται από τη διατροφή. Ισιώνοντας το σώμα σας λοιπόν μπορείτε να γυμνάζετε τους κοιλιακούς σας, καθώς κάθεστε.

Κινηθείτε!
Αν δεν τα πάτε καλά με την γυμναστική υπάρχει λύση. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι νευρικοί όσων αφορά τις κινήσεις τους. Περπατούν πολύ όταν μιλάνε στο τηλέφωνο. Κάνουν συνεχώς κινήσεις με τα χέρια. Ανοιγοκλείνουν το στυλό, παίζουν κομπολόι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ακόμη και αυτές οι μικρές καθημερινές κινήσεις μπορούν να σας κάνουν να χάσετε βάρος αν γίνονται καθημερινά και επαναλαμβανόμενα.

Βιταμίνη D!
Η βιταμίνη D όχι μόνο βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος και ενισχύει τα οστά και τα δόντια σας, αλλά επηρεάζει επίσης το λίπος του σώματός σας. Είτε καταστέλλει το σχηματισμό και την αποθήκευση λιποκυττάρων είτε παράγει σεροτονίνη που βοηθά στον έλεγχο της όρεξης, η βιταμίνη D ολοκληρώνει τη δουλειά.

Έτσι, προσπαθήστε να προσεγγίσετε περισσότερο τα αυγά, τα μανιτάρια και τα ψάρια που είναι φορτωμένα με αυτήν τη βιταμίνη.

Φορέστε γόβες στιλέτο!
Είτε το πιστεύετε είτε όχι τα ψηλά τακούνια γυμνάζουν με τον τρόπο τους το κορμί. Υποχρεώνουν το σώμα να διατηρεί ίσια στάση και αυτό από μόνο του είναι μία άσκηση. Επίσης, γυμνάζει διάφορους μύες και βοηθάει τα πόδια σας να χάσουν πιο γρήγορα λίπος, αφού για να τα περπατήσετε ζορίζεστε περισσότερο. Έτσι τα γυμνάζετε και περισσότερο.

Πικάντικο φαγητό!
Το πικάντικο φαγητό μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της όρεξης και στην αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας. Για παράδειγμα, το μαύρο πιπέρι αποτρέπει το σχηματισμό λιποκυττάρων. Το τζίντζερ και η κανέλα ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Το λίπος του κουρκουμά, το κύμινο και το πιπέρι καγιέν ενισχύει το μεταβολισμό σας. Και ας μην αναφέρουμε καν τις εκπληκτικές γεύσεις που προσφέρουν στο φαγητό σας.

Πηγή

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ