Αυτοκίνητο «εισέβαλε» στην είσοδο του γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ


Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, όταν αυτοκίνητο «εισέβαλε» στην είσοδο

Διαμαρτυρία για τα μέτρα περιορισμού, που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αφορούσε πιθανότατα το σημερινό περιστατικό, με ιδιωτικό αυτοκίνητο να πέφτει πάνω στην καγκελόπορτα της Καγκελαρίας, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές.

photo

Όπως μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός n-tv και η εφημερίδα BILD, το αυτοκίνητο, ένα VW Golf Kombi, έπεσε με χαμηλή ταχύτητα στην κεντρική είσοδο της Καγκελαρίας. Το όχημα έφερε γραμμένα συνθήματα, «Σταματήστε την πολιτική παγκοσμιοποίησης» και «Καταραμένοι δολοφόνοι παιδιών και ηλικιωμένων».

Ο οδηγός τέθηκε άμεσα υπό κράτηση από την φρουρά της Καγκελαρίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, οι οποίες ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

Η γύρω περιοχή αποκλείστηκε.

Όπως μεταδίδουν δεθνή μέσα, το γραφείο της καγκελαρίου στεγάζεται στο σημείο. Μάλιστα η κυρία Μέρκελ έχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τοπικούς κυβερνήτες για τη συζήτηση των επόμενων βημάτων για την αντιμετώπιση της πανδημία του κορονοϊού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ