Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Τι θα ισχύσει για κλειστά γυμναστήρια και γήπεδα


Νέα μέτρα: Μόνο εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει από κορονοϊό το τελευταίο εξάμηνο θα μπορούν να εισέλθουν σε γυμναστήρια και γήπεδα.

Αλλαγές θα υπάρξουν από τις 13 Σεπτεμβρίου στα γυμναστήρια καθώς πρόσβαση θα έχουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα γήπεδα.

Σύμφωνα με αυτά μόνο οι εμβολιασμένοι και οι έχοντες νοσήσει εντός εξαμήνου θα έχουν πρόσβαση, επιδεικνύοντας το ανάλογο πιστοποιητικό, το οποίο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης νομιμοποιείται να ζητά στην είσοδο και να κάνει ταυτοπροσωπία μέσω της εφαρμογής «Covid Free App».

Οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα γυμναστήρια έχοντας αρνητικό rapid test 48 ωρών, αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε επιχείρησης να δέχεται αν το επιθυμεί μόνο εμβολιασμένους στο χώρο της.

Τι ισχύει για τα γήπεδα

Από την άλλη, καμία διαφοροποίηση δεν υπάρχει σε ό,τι αφορά τα γήπεδα καθώς μόνο οι εμβολιασμένοι θα έχουν πρόσβαση στις κερκίδες.

Ακριβώς το ίδιο συνεχίζει να ισχύει και για τα κλειστά γήπεδα όπου διεξάγονται αθλήματα σάλας (μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ κτλ.).

Σημειώνεται πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν μας ενοχλει.Να πανε οιεμβολιασμενοι,να κολλησουν μεταξυ τους να γινει μπαχαλο.Αλλωστε αυτα τα μετρα,εκτος απο τις μασκες,καμια σχεση με την προστασια.Απλα για σπασιμο απο πουλημενους σαδιστες.Οταν θα αρχισουν να πεφτουν στα χαντακια,τοτε θα δουμε.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ