6 Δεκεμβρίου 2025

Μάριος Θεμιστοκλέους: 5/11 ανοίγει η πλατφόρμα για την αναμνηστική δόση για όσους έχουν κάνει το μονοδοσικό της J&J [vid]


Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα (1/11), ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ανέφερε ότι παραπάνω από το 63,4 του γενικού πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση. Ο μέσος όρος στην ΕΕ για τους πολίτες που εμβολιάστηκαν με τουλάχιστον μία δόση είναι 68,8 % του γενικού πληθυσμού. Περισσότεροι από 6 εκατομμ. 380 χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους. Ποσοστό που αντοστοιχεί σε 60,8 % του γενικού πληθυσμού.

5 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της J&J και έχουν περάσει 2 μήνες από την ημερομηνία του εμβολιασμού τους. Η αναμνηστική δόση είτε με το ίδιο, είτε με Pfizer.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ