Σασμός 16/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]


Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς “Σασμός” πρόκειται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το κανάλι του Alpha TV και αυτό το βράδυ στις 21:00.

Η Καλλιόπη έχει μόλις ανακαλύψει την κρυφή σχέση του γιου της με την Βασιλική και είναι έξω φρενών.

Πώς θα διαχειριστεί αυτή την πληροφορία; Τι θα κάνει ο Μαθιός, έτσι ώστε να εξασφαλίσει πως τίποτε δεν πρόκειται να διαταράξει τις ισορροπίες στο σπίτι τους; Την ίδια στιγμή, οποιαδήποτε αποκάλυψη αυτού του μυστικού στην αστυνομία φέρνει πιο κοντά τον Αντώνη και την ομάδα του στην εξιχνίαση του δολοφόνου του Στεφανή.

Σασμός 16/11: Τι θα συμβεί απόψε στην αγαπημένη μας σειρά

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Βασιλική, ο Μαθιός δεν έχει άλλη λύση. Η Καλλιόπη τον διώχνει από το σπίτι μετά από μια τεράστια επίθεση προς το πρόσωπο και των δύο. Καταφεύγει λοιπόν στο σπιτάκι που έχουν στο βουνό. Εκεί εξομολογείται τον έρωτά του στον αδερφό του. Ο Αστέρης μάλιστα τον καθησυχάζει, υποσχόμενος ότι θα τον στηρίξει. Το ίδιο νιώθει και η Αργυρώ, όταν ο Αστέρης της αποκαλύπτει το καλά κρυμμένο μυστικό. Αφού ούτε η ίδια η Βασιλική δεν δημοσιοποίησε το μυστικό που έχουν οι δυο τους. Η Αργυρώ έρχεται πιο κοντά με τον Πέτρο και τα αδέλφια δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν. Αυτό σε κάθε περίπτωση χαροποιεί την Μαρίνα, η οποία εκτιμά την συνεισφορά του Αστέρη στην υπόθεση.

Στο άλλο στρατόπεδο, ο Αστέρης επιτίθεται στην μητέρα του για τον τρόπο που φέρθηκε στον Μαθιό. Η Καλλιόπη δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, ενώ επιτίθεται και στον ίδιο τον Αστέρη. “Κουμάντο να κάνεις στη δουλειά σου, όχι στο σπίτι μου”, του λέει χωρίς να έχει όρεξη να συζητήσει το οτιδήποτε. Στο βάθος του μυαλού της, αυτή η πληροφορία για την σχέση ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική της έχει φέρει ιδιαίτερη ανησυχία και για έναν ακόμη λόγο. Μήπως ο Μαθιός κρύβεται πίσω από τον φόνο του Στεφανή και η ίδια ήταν στα σκοτάδια όλον αυτό τον καιρό;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ