ΥΤΟΝ και Lohan καταπατούν τα μέτρα και μετατρέπονται σε υγειονομικές βόμβες διασποράς κορονοϊού


Υγειονομικές βόμβες διασποράς του κορονοϊού: Πώς ΥΤΟΝ και Lohan καταπατούν τα μέτρα 

Δεκάδες είναι οι επώνυμες καταγγελίες που έχουν φτάσει τα τελευταία 24ωρα στο Newsbomb, για τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης ΥΤΟΝ και Lohan, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης διασποράς κορονοϊού μεταξύ προσωπικού και πελατών, εμβολιασμένων και μη…

Και λέμε και μη, διότι οι καταγγελίες είναι κάτι παραπάνω από συγκεκριμένες και θα πρέπει να προβληματίσουν σφόδρα την κυβέρνηση για την καταγγελλόμενη ασυδοσία με την οποία οι ιδιοκτήτες τους αντιμετωπίζουν τα υποχρεωτικά μέτρα που πρέπει να τηρούνται, προκειμένου τόσο στο ΥΤΟΝ, όσο και στο LOHAN να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι πελάτες.

Πάρτι στο ΥΤΟΝ

Την περασμένη Παρασκευή στο YTON, το μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος ανακοίνωσε με μια μακροσκελέστατη δήλωση πως είναι θετικός στον κορονοϊό, πραγματοποιήθηκε τεράστιο πάρτι με ξένους Dj’s και διοργανωτή -σύμφωνα με καταγγελίες συμμετεχόντων- τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, κ. Γιγουρτάκη.

Οι καταγγέλοντες, μάλιστα, ξεκαθαρίζουν πως δεν πραγματοποιήθηκε ο παραμικρός έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Vip Backstage… πόρτα στο Lohan

Το Σάββατο, σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, το Lohan το είχε κυριολεκτικά… δίπορτο. Με έλεγχο πιστοποιητικό από την κεντρική είσοδο για τον απλό κόσμο και ελεύθερη είσοδο από την Vip Backstage πόρτα για περίπου 500 άτομα, φίλους και γνωστούς, που κανένας δεν γνώριζε αν είναι ή μη εμβολιασμένοι, αν ήταν ή μη φορείς του κορονοϊού και της μετάλλαξης Omicron.

Η προκλητική αδιαφορία των επιχειρηματιών στους οποίους ανήκουν το ΥΤΟΝ και το Lohan, όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και τις ζωές των πελατών των δύο νυχτερινών μαγαζιών, αλλά ξεφτιλίζει και την κυβερνητική πολιτική, καθώς και την αυστηρότητα με την οποία φέρονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της να διασφαλίζουν την τήρηση όσων μέτρων προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων.

Οι καταγγελίες πελατών λαμβάνουν τη μορφή χιονοστιβάδας για όσα συνέβησαν στο ΥΤΟΝ και το Lohan και προφανώς θα πρέπει να ταρακουνήσουν τα κυβερνητικά στελέχη, ώστε να προκύψουν άμεσες παρεμβάσεις επιβολής κυρώσεων και αυστηροποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών στα δύο συγκεκριμένα μαγαζιά, ως αποτέλεσμα επιβεβαίωσης των καταγγελιών.

Το μήνυμα ουδείς υπεράνω των νόμων και των κανόνων αποτροπής της εξάπλωσης της πανδημίας δεν φαίνεται να αγγίζει τους ιδιοκτήτες του ΥΤΟΝ και του LOHAΝ.

Το Newsbomb θα δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις και καλεί όσους πολίτες έχουν να καταθέσουν τις δικές τους καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα, να μας τις αποστείλουν ηλεκτρονικά στο [email protected].

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ