Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες φερόμενοι ως παιδοβιαστές της 12χρονης στα Σεπόλια
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων τριών ημερών για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, οι οποίοι νωρίτερα βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή.
Οι τρεις κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία έλαβαν να απολογηθούν την Τετάρτη
Οι τρεις συλλήψεις του Σαββατοκύριακου
Ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, που συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε την 12χρονη μία φορά έναντι αμοιβής. Το ραντεβού το είχε κλείσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στα Σεπόλια. Το παιδί τον κατονόμασε αναφέροντας ότι οι φρικώδεις πράξεις έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι συναντήθηκε στα Σεπόλια με το κορίτσι αλλά έφυγε όταν διαπίστωσε την ηλικία του.
Με εντολή του υπουργού Υγείας, ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο στο οποίο ήταν διοικητικός υπάλληλος.
Ο ηλικίας 33 ετών από την Αγία Βαρβάρα, κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι δύο φορές. Το κορίτσι τον κατονόμασε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μίλησε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη αλλά δεν πήγε ποτέ να τη συναντήσει στα Σεπόλια.
Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη 34χρονος που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του επιχείρηση στην Αθήνα.

