5 Δεκεμβρίου 2025

AΠΘ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πτώση του 19χρονου από παράθυρο


Οργή έχει προκαλέσει στην φοιτητική κοινότητα η πτώση του 19χρονου φοιτητή Νομικής από το περβάζι του 2ου ορόφου του ΑΠΘ εν ώρα μαθήματος

Έξω από τα γραφεία της Πρυτανείας στον 7ο όροφο του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ βρίσκονται αυτήν την ώρα φοιτητές που διαμαρτύρονται για την πτώση του φοιτητή Νομικής από τον 2ο όροφο της σχολής.

Δεκάδες φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της διοίκησης, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης για τις 12.00μμ διαμαρτυρίας, ανέβηκαν έως τον 7ο όροφο και αυτήν την ώρα βρίσκονται έξω από την καγκελόπορτα του ορόφου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Πρύτανη και των αρχών του ΑΠΘ και ζητώντας επίμονα να βγει κάποιος και να τους μιλήσει.

Οι φοιτητές κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ζητώντας την απόδοσή ευθυνών για το περιστατικό.

Σοκαρισμένοι οι φοιτητές μετά την πτώση του 19χρονου – Πώς σώθηκε

Σοκαρισμένοι είναι οι φοιτητές του ΑΠΘ μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε ένας 19χρονος δευτεροετής φοιτητής της νομικής, το μεσημέρι της Τρίτης (18/10). Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο της σχολής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως καταγγέλλουν φοιτητές της νομικής, εκείνη την ώρα ο φοιτητής παρακολουθούσε στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ το μάθημα «Ενοχικό Δίκαιο» και καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση κάθισε στο περβάζι. Σε απρόοπτη στιγμή ο 19χρονος έπεσε από το περβάζι και βρέθηκε στο κενό, ενώ όπως ανέφεραν φοιτητές στο GRTimes κάνεις δεν κατάλαβε αμέσως τις είχε γίνει.

Σώθηκε γιατί έπεσε στην μονάδα του κλιματιστικού

Όπως επισημαίνουν μάρτυρες ο 19χρονος σώθηκε από σοβαρότερο τραυματισμό καθώς έπεσε στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού, η οποία όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία του GRTimes έχει υποστεί βαθούλωμα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ