Ο Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που εμφανίστηκε… δυστυχισμένος στα Grammy


Ο Μπεν Άφλεκ αρνείται ότι πέρασε άσχημα στα βραβεία Grammy 2023 και ισχυρίζεται ότι η “δυστυχισμένη έκφρασή του”, η οποία έγινε viral οφειλόταν στον οικοδεσπότη Τρέβορ Νόα που τον πλησίασε για ένα σκετς.

«Είδα τον Νόα να πλησιάζει και είπα “Ω, Θεέ μου”», είπε ο σκηνοθέτης του «Argo» στο Hollywood Reporter. «Μας πλαισίωναν σε αυτό το πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι μεταδιδόταν στον αέρα».

Λίγο πριν ξεκινήσει το σκετς, οι κάμερες απαθανάτισαν τον Μπεν Άφλεκ να συνομιλεί με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ. Ο 50χρονος σταρ του «Gone Girl», είπε ότι αστειευόταν με την τραγουδίστρια, λέγοντάς της: «Μόλις αρχίσουν να καταγράφουν, θα φύγω από κοντά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ».

«Εκείνη μου λέει «Μην τολμήσεις να σηκωθείς να φύγεις». Αυτό είναι συζυγικό θέμα… Και έτσι έμεινα» πρόσθεσε.

Στο σκετς, ο Νόα, 39 ετών, προσποιήθηκε ότι ήταν στο τηλέφωνο με τη μαμά του μετά την αμφιλεγόμενη ερμηνεία του “Unholy” του Sam Smith και ειρωνεύτηκε: “Μαμά, δεν ήταν ο πραγματικός διάβολος. Όχι, απλά ήταν ντυμένοι σαν διάβολοι, μαμά».

Εκείνη την ώρα, ο παρουσιαστής καθόταν δίπλα στο ζευγάρι, οι οποίοι μάλλον θεωρούσαν ότι το πλάνο ήταν κοντινό και όχι γενικό.

«Η γυναίκα μου θα πήγαινε στα Grammy και σκέφτηκα, «Λοιπόν, θα υπάρχει καλή μουσική. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό». Στις εκπομπές βραβείων ταινιών, είναι ομιλίες και είναι σαν διαδικτυακά σεμινάρια μίξης ήχου. Αλλά σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν διασκεδαστικό» περιέγραψε στη συνέντευξή του.

Ο Άφλεκ αναγνώρισε, ωστόσο, ότι στο παρελθόν είχε πάει σε εκδηλώσεις του Χόλιγουντ «τσαντισμένος».

Μπεν Άφλεκ Τζένιφερ Λόπεζ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ