7 Δεκεμβρίου 2025

Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα ο 35χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονης θείας του


Πάτρα: Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα για την απολογία του ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 55χρονης θείας του, Νικολίτσας Μητροπούλου, στο σπίτι της στην οδό Μπουκαούρη, στις 26 Ιουλίου.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, κάμερες ασφαλείας εμφανίζουν τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν και από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της 55χρονης.

Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε μετατραπεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ