Ελένη Ράντου: «Δεν αντέχω το φουσκωμένο “εγώ”»


Η Ελένη Ράντου μιλά για την τρέλα του έρωτα κι αν το έχει βιώσει.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται ακόμη στο έντονο “εγώ”, την ασθένεια των τελευταίων χρόνων, που την ενοχλεί.

Έχω την εντύπωση ότι έχεις πολλά κοινά με την ηρωίδα του έργου σου, την Τζάσμιν.

«Δεν νομίζω. Ίσως έχουμε κοινό ένα κομμάτι ναρκισσισμού γιατί, για να κάνεις αυτή τη δου-λειά, πρέπει να είσαι και νάρκισσος. Παλεύω να το μετριάσω. Από εκεί και πέρα, δεν στήριξα τα όνειρα μου σε ψευδαισθήσεις, όπως έκανε η Τζά-σμιν. Είμαι άνθρωπος της σκληρής “πραγματικότητας».

Η Τζάσμιν στο τέλος τρελαίνεται από έρωτα;

«Τρελαίνεται από ταυτότητα. Χάνει την ταυτό-τητα της. Το να βρίσκεσαι σε ένα κέντρο κορυφής δεν σου δίνει μόνο ασφάλεια. Σε προσδιορίζει υπαρξιακά/Οταν λείψει αυτό, το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις ποιος είσαι».

Το “χεις πάθει;

«Όχι, γιατί υπήρξα αυτοδημιούργητη, άρα πάτησα πολύ πάνω σε μένα. Η ηρωίδα έχει αφεθεί στο να την προσδιορίζουν οι άλλοι, στην πρώτη κιόλας σκηνή της αλλάζουν το όνομα και από «Τζανέτ» γίνεται «Τζάσμιν». Δεν είναι τυχαίο. Εγώ επέβαλα το όνομα μου, δεν μου το άλλαξε κανείς. Ράντου με λένε. Αλλά βλέπω πολλούς ανθρώπους γύρω μου να καταρρέει όλη η ύπαρξη τους επειδή αλλάζουν οι σταθερές της ζωής τους».

Τι δεν αντέχεις πλέον να βλέπεις γύρω σου;

«Το φουσκωμένο «εγώ». Αυτή είναι η ασθένεια των δικών μας χρόνων. Πάντα ο Έλληνας είχε πρόβλημα συνεργασίας και ομαδικότητας, ίσως γιατί είμαστε μια μικρή χώρα και ο ένας ξέρει τον άλλο καλά. Τώρα νομίζω ότι υπάρχει μια παθολογική τάση να κλειστούμε στον εαυτό μας και να φουσκώσει το «εγώ» μας», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εσύ είσαι εγωπαθής και μη μας δουλεύεις άλλο κουραστήκαμε τα μάλα
    Παιδιά έμαθε και η Ράντου ότι κάποιος μπορεί να μας γυρίσει πίσω θυμάστε κυρία Ελένη Ράντου που μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες Επίσης απροπό όταν λέγατε ότι θέλετε να προχωράτε μπροστά τώρα Τι πάθατε μη μου πείτε ότι σας σταματάει εσάς ο κορονοϊός γιατί θα βάλω τα γέλια Μα το Θεό να σας θυμίσω ότι πριν από κάποιες μέρες είχατε πει τον κύριο Χάρη Ρώμα
    ευθάρσος βλάκα τότες που είπατε ότι ο Χάρης Ρώμας λέει βλακείες και να μην πιστεύουμε πως εσείς δεν θέλετε τη 3η σεζόν του Κωνσταντίνου και Ελένης Και αν τα θυμάται αλλιώς, δε ξέρετε;
    θεία δική σου χρειάζεται εσένα
    μήπως και βάλεις μυαλό……

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ