4 τρόποι για να δώσετε όγκο στα λεπτά μαλλιά


Λεπτά μαλλιά: εμείς που τα έχουμε, τα μισούμε, εσείς που δεν τα έχετε, δεν θα καταλάβετε ποτέ το γιατί. Τα λεπτά –και συνήθως άτονα- μαλλιά αντιστέκονται στον όγκο με όλες τους τις δυνάμεις και καταλήγουν πάντα να δείχνουν εντελώς φλατ και χωρίς ζωή. Αυτό που θέλουμε όλες λοιπόν –μετά το μήκος- για τα μαλλιά μας είναι να έχουν όγκο και κίνηση, για αυτό και εμείς ψάξαμε, ανακαλύψαμε και τεστάραμε τους καλύτερους τρόπους να δώσετε όγκο που διαρκεί.

Αλλάξτε τη χωρίστρα σας
Κάνοντας το ίδιο χτένισμα ξανά και ξανά αναγκάζετε την τρίχα να παίρνει συγκεκριμένη φορά και να χάνει κατά συνέπεια τον όγκο της. Αλλάξτε τη μεριά της χωρίστρας σας και θα δείτε άμεσα αλλαγή στον όγκο (και στη διάθεσή σας if we may say so). Προσθέστε λίγη λακ για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πρώτα μαλακτική και μετά σαμπουάν
Μπορεί να σας ακούγεται ανορθόδοξο όμως αλλάζοντας τη σειρά της περιποίησης μπορείτε να ενισχύσετε τον όγκο των μαλλιών σας. Βλέπετε, το conditioner αφήνει κατάλοιπα που βαραίνουν τα μαλλιά. Βάζοντας λοιπόν πρώτα αυτό το προϊόν και χρησιμοποιώντας μετά το σαμπουάν και χαρίζετε θρέψη στα μαλλιά και αφαιρείτε τα κατάλοιπα στο τέλος του λουσίματος.

Στεγνώστε με φορά προς τα πάνω
Αν θέλετε sexy όγκο πρέπει να κάνετε τα μαλλιά σας πιο αφράτα. Για να το πετύχετε θα πρέπει να ανασηκώσετε τη ρίζα των μαλλιών με το σεσουάρ σας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι στεγνώνοντας με το κεφάλι προς τα κάτω. Χτενίστε παράλληλα με τα δάχτυλά σας για ακόμα πιο ογκώδες αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε πούδρες
Οι πούδρες μαλλιών είναι ο πιο εύκολος, άμεσος και πρακτικός τρόπος για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας. Απορροφούν όλα όσα μπορεί να βαραίνουν τη ρίζα και τα χρησιμοποιούν για να την ανασηκώσουν. Μαγικό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ