Το λάθος που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ όταν έχεις μούσι


Σε περίπτωση που αποφάσισες να μπεις στο κλαμπ των γενειοφόρων, είτε γιατί ζήλεψες το στυλ τους, είτε γιατί έμαθες ότι θα σε βοηθήσει να κάνεις μόνιμη σχέση, αλλά και ότι θα αποκτήσεις καλύτερη υγεία, τότε επέλεξες να κάνεις κλικ στο σωστό άρθρο.

Η «επιχείρηση μούσι» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο δρόμος για να καλλιεργήσεις μία πυκνή και καλοσχηματισμένη γενειάδα είναι μακρύς και δύσβατος. Απαιτεί υπομονή, επιμονή και κυρίως γνώση για να μην πέσεις σε παγίδες που θα καταστρέψουν το πρόσωπό σου, αντί να το αναδείξουν.

Και εξηγούμαστε… Το ίσως πιο συνηθισμένο λάθος, το οποίο κάνουν οι περισσότεροι όταν αφήνουν μούσια, είτε επειδή το αγνοούν, είτε επειδή απλά βαριούνται να ασχοληθούν, είναι το να μην δίνουν σημασία στο σωστό σβήσιμό τους. Τουτέστιν, αφήνουν τους τρίχες τους να κάνουν πάρτι στο λαιμό τους.

Πάρε για παράδειγμα τον Shia LaBeouf και την απεριποίητη γενειάδα του, όπως ακριβώς τον είχε απαθανατίσει ο φακός κατά τη διάρκεια του προπερσινού, αλλόκοτου πειράματος που διεξήγαγε, παρακολουθώντας επί 72 ώρες όλες τις ταινίες του.

Για να μην καταλήξεις λοιπόν σαν τον απροσάρμοστο LaBeouf, πρέπει να γνωρίζεις ότι στο λαιμό η τριχοφυΐα απαιτεί τριμάρισμα και πειθαρχία, ώστε να διατηρείς το μούσι σου στο σωστό σχήμα. Αυτό δεν είναι άλλο από το σχήμα U, το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να το δημιουργήσεις ο ίδιος, χωρίς τη βοήθεια κάποιου κουρέα. Πώς;

Kάπως έτσι, για να το κάνεις.

Φρόντισε η μία άκρη του U κατά μήκος του σαγονιού να ξεκινάει κάτω από το ένα αυτί και να καταλήγει στο άλλο και να είναι ένα περίπου δάκτυλο πάνω από το μήλο του Αδάμ. Στη συνέχεια, ό,τι περισσεύει το ξυρίζεις, ακολουθώντας τη νοητή αυτή γραφή που μόλις σχημάτισες.

Και να θυμάσαι, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου, πρέπει να δίνεις και το σωστό σχήμα στο μούσι σου. Δηλαδή, αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, προτίμησε ένα τετράγωνο σβήσιμο , ενώ στην περίπτωση που έχεις έντονες γωνίες, καλό θα ήταν να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πιο στρογγυλεμένο σβήσιμο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ