Αργυρής Αγγέλου: «Έχω πει «όχι» ακόμα και αν τα χρήματα ήταν καλά»


Ο Αργύρης Αγγέλου εξομολογείται, ότι έχει αρνηθεί προτάσεις κι ας η οικονομική προσφορά ήταν δελεαστική.

Ακόμη, αποκαλύπτει, πως δέχτηκε πρόταση για το «Nomads», και δηλώνει για ποιο λόγο δεν την αποδέχτηκε.

Ο Αργυρής Αγγέλου πέρσι δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στο «Nomads», την οποία όμως απέρριψε αμέσως, αφού δεν θεωρεί ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ του ταιριάζει.

«Δεν θα μπορούσα να αντέξω, θέλω τις ανέσεις μου εγώ», δηλώνει.

Όμως στην πορεία του μέχρι σήμερα έχει πει κι άλλα «όχι» σε προτάσεις που αφορούσαν στο θέατρο ή την τηλεόραση, καθώς εξετάζει προσεκτικά ό,τι βρεθεί μπροστά του.

«Αν νιώσω πως κάτι δεν μου ται¬ριάζει ή δεν πρέπει να το κάνω θα πω «όχι». Και έχω πει «όχι» ακό¬μα και αν τα χρήματα ήταν καλά», λέει.

Τον τελευταίο καιρό ο Αργύρης Αγγέλου νιώθει… εξάντληση.

«Ο προσωπικός μου χρόνος πάντα ήταν ελάχιστος. Είμαι εργασιομανής και νιώθω πως έχω ανάγκη από ξεκούραση. Να έχω και ένα ρεπό την εβδομάδα», παραδέχεται.

Η σχέση του με τον κόσμο αγαπησιάρικη. Τον λατρεύ¬ουν από τα πρώτα του βήματα και εκείνος με το να είναι ο εαυτός του τους δικαιώνει που τον αγαπούν τόσο.

«Θεωρώ ότι δεν κουράζω τον κόσμο. Η σχέση μου μαζί τους είναι έντονη, δεν τους έχω ταλαιπωρήσει, και σε περιόδους που δεν κάνω πράγματα που έχουν προβολή, έχω κάνει παύση, δεν έχω απασχολήσει. Ετσι, σε επιθυμεί περισσότερο ο άλλος και ανυπομονεί να σε δει όταν επιστρέψεις», λέει στη Secret.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ