Ρεάλ – Μπαρτσελόνα LIVE το “clasico” με φόντο τον τελικό του Copa del Rey


Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα συγκρούονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Copa del Rey. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διεκδικούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το «εισιτήριο» για τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

Με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, το «clasico» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η σημασία του μάλλον είναι μεγαλύτερη και από το ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθεί το Σάββατο (2/3), αφού στη La Liga το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα» μοιάζει μη αναστρέψιμο.

Στο κύπελλο, αντίθετα, τα πάντα είναι ανοιχτά, με τους Καταλανούς να θέλουν πολύ αυτό το τρόπαιο, που θα έχει ιστορική αξία (καμία ομάδα δεν έχει κατακτήσει το Copa del Rey πέντε σερί χρονιές) και τους «μερένγκες» να γνωρίζουν ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- είναι ο μόνος εγχώριος τίτλος που μπορούν να διεκδικήσουν φέτος.Παρακολουθήστε LIVE το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα από το newsit.gr

Το έτερο «εισιτήριο» του τελικού διεκδικούν αύριο στο «Μεστάγια» η Βαλένθια και η Μπέτις. Οι «νυχτερίδες» έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στο πρώτο ματς, όμως η ομάδα της Σεβίλης έχει το μεγάλο κίνητρο της διεξαγωγής του τελικού στην έδρα της, το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», στις 25 Μαΐου.

Οι δύο αντίπαλοι εμφανίζονται ισοδύναμοι φέτος και οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες (0-0 το παιχνίδι πρωταθλήματος στη Βαλένθια) κι έτσι η μάχη αναμένεται αμφίρροπη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ