Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του The Voice! Η μάχη με την κατάθλιψη και η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Την γνωρίσαμε μέσα από The Voice  και ήταν και από της επιλογές του Σάκη Ρουβά.

Ο λόγος για την Έμιλυ Φυρίγγου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» και η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας της, μας συγκλόνισε.

Η πρώην παίκτρια του μουσικού σόου εμφανίστηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη με τομή στο στήθος από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη σε ηλικία 14 ετών. Η Έμιλυ μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας της δήλωσε περήφανη που βγήκε νικήτρια από αυτή την περιπέτεια αλλά και από τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. Περιέγραψε επίσης τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά της όταν και η ίδια αρρώστησε, λίγο μόνο καιρό αφότου η αδελφή της είχε δώσει τη δίκη της μάχη με τον καρκίνο.

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα όταν γεννήθηκα. Θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο 2 μηνών αλλά… δεν έγινε σωστός έλεγχος. Και για αυτό λέω σε μαμάδες που μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram να κάνουν εξετάσεις στα παιδιά. Όχι καρδιογράφημα, υπέρηχους. Είμαι στο σχολείο, κρατάω τα βιβλία μου κι εκεί λιποθυμώ. Ξυπνάω είμαι με πολλούς καρδιοχειρουργούς. Τους ακούω να μιλάνε να λένε ότι μπαίνω σε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς. Δεν το είχα καταλάβει», είπε και εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας της αδερφής της, το οποίο αντιμετώπιζε ενάμιση χρόνο πριν το δικό μου χειρουργείο», είπε και συμπλήρωσε.

«Είχα νιώσει την απειλή του θανάτου από τότε που η αδερφή μου αρρώστησε, δεν πέρασα εφηβεία, αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη. Ήταν σκληρό και όσο ήμουν στην εντατική», είπε κι εξομολογήθηκε ότι αργότερα είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ