Οι 4 γυναίκες που είναι ικανές να κάνουν έναν άντρα να λαλήσει


Οι παρακάτω «κυρίες» ξέρουν πώς να αιχμαλωτίζουν το αντρικό ενδιαφέρον, άλλωστε είναι προικισμένες με αρκετή γοητεία, ιδιαίτερο στιλ που τις κάνει να ξεχωρίζουν και αρκετά όμορφες. Άρα, ξεκινούν με μεγάλο αβαντάζ. Λογικό είναι, λοιπόν, να έχουν και τα φλερτ τους και να βρεθούν πολύ σύντομα σε μια σχέση.

Κι εκεί, αρχίζει ο εκάστοτε σύντροφος να αντιλαμβάνεται ότι εκτός από όλα τα παραπάνω χαρίσματα, η καλή του μπορεί κάλλιστα να τον στείλει στο τρελάδικο με τα καμώματά της.

Ας δούμε ποιες είναι αυτές και τον λόγο που ένας άντρας θα φτάσει στο τσακ να λαλήσει μαζί τους:

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να είναι από τις πιο όμορφες, γοητευτικές και στιλάτες γυναίκες, όμως η Ζυγίνα έχει ένα μεγάλο κακό: δε μπορεί να καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Θέλει, δε θέλει; Αυτό ή μήπως εκείνο θα ήταν το καλύτερο; Πάνω που ο άντρας είναι σίγουρος ότι «κλείδωσε» κάπου και τέλος, τσουπ και του τα γυρνά με ένα «ναι μεν, αλλά». Είναι δυνατόν μετά να μην του γυρίσει το μάτι; Άσε και το άλλο! Γλυκιά, συγκαταβατική και συζητήσιμη; This, last year! Μόλις σιγουρέψει τη σχέση, γίνεται απαιτητική και ανυποχώρητη, άπαξ και της χαλάσει το χατίρι ή δε συμφωνήσει μαζί της.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Ψαρίνα είναι τόσο σαγηνευτική και αέρινη που γεννά στους άντρες την ανάγκη να την πάρουν υπό την προστασία τους. Όποιος πετύχει το στόχο του, θα διαπιστώσει σύντομα ότι μόνο «ευκολάκι» δεν την λες. Εκτός από τις συναισθηματικές μεταβολές, ξέρει πώς να ξεγλιστρά, όταν στριμώχνεται και αν δεν τα καταφέρει, τότε επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα: Πατάει τα κλάματα! Μιλάμε όμως για πολύ κλάμα. Πετάει το μπαλάκι σε εκείνον, τον βγάζει φταίχτη και προσπαθεί να τον φορτώσει ενοχές. Είναι να μην τα παίξει ο άνθρωπος και να αναρωτιέται, αν είναι μέρα ή νύχτα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γυναίκα αυτή, εκτός από ωραία, φαίνεται μαζεμένη και ψύχραιμη. Όχι; Είναι χαλαρή και ήρεμη, μόνο όταν όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο της. Αν κάτι από αυτά που έχει προγραμματίσει, μέσα στη μέρα της ή την επόμενη, αλλάξει, ξεφύγει ή ακυρωθεί, bye bye κοινή λογική! Την υστερία την έχει στο τσεπάκι. Πώς έκανε η μάνα σου, όταν έμπαινες στο σπίτι με τα λασπωμένα παπούτσια πάνω που είχε σφουγγαρίσει; Αν μάλιστα ευθύνεται το έτερο ήμισυ, θα το μουρλάνει τελείως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή αγάπη μου είναι τρελή από μόνη της, είναι δυνατόν να μην τρελάνει τον έρημο που θα είναι μαζί της; Αντιφατική, αντιδραστική, σήμερα λέει αυτό, πάνω που ο άλλος νομίζει ότι συμφώνησε, αλλάζει άποψη. Ή της λέει κάτι και διαφωνεί. ΟΚ, πάει πάσο, ξανά διαφωνεί. Άσε που μόνιμα «πνίγεται» στη σχέση και δεν αντέχει, θέλει την ελευθερία της, αν της ζητήσει να αναλάβει μια υποχρέωση. Δε ξέρει από πού να την πιάσει. Τον ζουρλομανδύα τον έχει καβατζώσει στάνταρ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ