Ολυμπιακός: “Δεν έχουμε σχέση με τη διαρροή”

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε απέναντι από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ και αρνήθηκε κάθε σχέση με τη διαρροή για το χέρι του Μάνταλου στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αποστάσεις από την εφημερίδα «Πρωταθλήτης» κράτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μπροστά στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τη διαρροή που υπήρξε κατά της ΑΕΚ, της Superleague και της Ομοσπονδίας, μετά το πρόσφατο ματς της Ένωσης με τον Πανιώνιο.Ατάκες από την υπεράσπιση του Ολυμπιακού

«Πρόκειται για ένα άρθρο ανυπόγραφο που δημοσιεύθηκε στον «Πρωταθλητή» και προσπαθούμε να διαγνώσουμε τόσο καιρό, πώς μπορεί τόσο καιρό αυτό το άρθρο να σχετίζεται με τον Ολυμπιακό. Αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι συνδέεται αυτό το άρθρο με τον Ολυμπιακό είτε άμεσα είτε έμμεσα. Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν σχετίζεται με τον Ολυμπιακό σε κανένα επίπεδο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αγραφιώτης, έκανε κι ένα είδος ΕΔΕ εντός της ΠΑΕ. Ρώτησε από το γραφείο Τύπου μέχρι και το τμήμα καθαριότητας. Τους πάντες. Μας πιστώθηκε το δημοσίευμα διά της σιωπής μας, επειδή δεν τον διαψεύσαμε. Αρνούμαστε ότι έχουμε την οποιαδήποτε σχέση. Είναι μία κατασκευή, τρομακτικά επικίνδυνη και δεν γίνεται να καταλογιστεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ