Τσιτσιπάς: “Σκέφτομαι κάθε μέρα το top10. Έχω το παιχνίδι για να είμαι εκεί”


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα ακόμη “βήμα” για το top10 της παγκόσμιας κατάταξης και έδειξε να ανυπομονεί για τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, θεωρώντας ότι το αξίζει με βάση το παιχνίδι του.

Μετά τη νέα νίκη στο Ντουμπάι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ίσως και μία νίκη μακριά από την κορυφαία 10άδα του κόσμου στο τένις και εμφανίστηκε ανυπόμονος να το πετύχει.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για το παιχνίδι του με τον Χουρκάτζ, αλλά και τον επικείμενο ημιτελικό με τον Μομφίς, ένα ματς που μπορεί να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

Για το top10: «Το σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα, το θέλω πολύ, θέλω πολύ να συμβεί. Επειδή είμαι τόσο κοντά, θέλω να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι έχω το παιχνίδι για να είμαι ήδη εκεί. Ας συμβεί έστω και λίγο αργότερα, αλλά το συντομότερο δυνατόν. Θα είναι καλό και για την αυτοπεποίθησή μου».

Για την ισοφάριση του Χουρκάτς: «Αν το σκεφτόμουν πολύ, μπορεί να μου στοίχιζε το παιχνίδι. Ανασυντάχθηκα, επέστρεψα στο court φρέσκος και είπα στον εαυτό μου ότι είχα μπροστά μου ακόμα δύο ώρες. Αλλά δεν συνέβη».

Για τον ημιτελικό κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς: «Και οι δύο σερβίρουμε καλά. Έχουμε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Υποθέτω ότι εγώ είμαι λίγο πιο επιθετικός, ενώ αυτός είναι πολύ πιο γρήγορος. Θα πρέπει να τα χειριστώ όλα αυτά, να είμαι υπομονετικός, με πάθος και να περιμένω την ευκαιρία μου. Θα πρέπει να σερβίρω καλά. Θα πρέπει να σερβίρω καλά για να κερδίσω, αλλιώς θα μπλέξω».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ