Γιώτα Νέγκα: «Το τραγούδι με διάλεξε, δεν επέλεξα εγώ να κάνω μια δουλειά για να γίνω διάσημη»


Δεν είχε σπουδάσει μουσική. Στα 32 της ήρθαν οι σπουδές.

Παρουσιάστηκε πρόβλημα στον λαιμό της και μπήκε στο ωδείο για να θεραπεύσει την ταλαιπωρημένη της φωνή. Άρχισε να μελετά αρμονίες και θεωρίες. Το έκανε συνειδητά και όπως εξομολογείται της έδινε χαρά και προχωρούσε.

Εννοείται ότι παράλληλα δούλευε, αλλά όποτε είχε λίγο κενό στο σπίτι μελετούσε για ώρες. Αυτή είναι η αξιόλογη Γιώτα Νέγκα!

Ζούμε με σε μια εποχή όπου η επωνυμία πλέον έρχεται χωρίς λόγο σε άτομα που δεν ξέρεις γιατί έγιναν αναγνωρίσιμα. Δεν ένιωσε ποτέ δυσφορία πού δεν ερχόταν η στιγμή της δικής της αναγνώρισης μετά από χρόνια πορείας στη μουσική;

«Ήλπιζα και ονειρευόμουν ότι θα έρθει. Κάποια στιγμή παραιτήθηκα, είπα “Παπάκι, δεν θα γίνει” και τότε άρχισαν να συμβαίνουν όλα. Το τραγούδι με διάλεξε, δεν επέλεξα εγώ να κάνω μια δουλειά για να γίνω διάσημη και να γνωρίσω δόξα. Και σήμερα που με γνωρίζει ο κόσμος δεν έχει περιοριστεί αυτή η ανάγκη μου να τραγουδάω. Δεν είναι καλό να ενοχοποιούμε τη φιλοδοξία, αρκεί να μη γίνεται αυτοσκοπός. Κάθε επιλογή έχει και αντίκτυπο», λέει η ίδια στο περιοδικό Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ