Βαρβάρα Λάρμου: « Θα ήθελα “To Tατουάζ” να κλείσει με ανατροπές στην ιστορία»


Η Βαρβάρα Λάρμου συμμετέχει στο  τατουάζ και μιλά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω των καθημερινών πολύωρων γυρισμάτων.

Ακόμη η Κύπρια ηθοποιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνεργασία με τους υπευθύνους της παραγωγής του Τατουάζ, μετά από το φινάλε της σειράς δηλώνοντας «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Πρόκειται για μια απαιτητική παραγωγή, με καθημερινά πολύωρα γυρίσματα. Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε μέχρι σήμερα;

«Εχω συνηθίσει στα πολύωρα γυρίσματα γιατί έχω συμμετάσχει σε άλλα δύο καθημερινά σίριαλ. Δεν μου φαίνεται ως εκ τούτου δύσκολο, αλλά κάποιες φορές είναι κουραστικό. Αυτό από μόνο του δεν με απασχολεί γιατί μέσω της έντονης δουλειάς και δράσης αντλώ ευχαρίστηση. Αν πρέπει να εντοπίσω μια δυσκολία, αυτή είναι το να μη βγαίνει πάντα το εκατό τοις εκατό της απόδοσης μου λόγω της κούρασης που έχει ένα πολύωρο γύρισμα με τόσο έντονους ρυθμούς και τόσους διαφορετικούς ανθρώπους και ενέργειες. Ως εκ τούτου στα γυρίσματα κάνω «διαφύλαξη ενέργειας», για να μπορώ να τη διατηρώ στην ερμηνεία του ρόλου μου. Φροντίζω να τρέφομαι σωστά, να ενυδατώνομαι και να μη σπαταλιέμαι ενεργειακά».

Στο «Τατουάζ» συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί με μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία από εσάς. Υπήρξε κάποιος που να του ζητήσατε κάποιες συμβουλές;

«Μέχρι στιγμής τον ρόλο μου τον συζήτησα με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον αναλύσαμε αρκετά, οπότε δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να ζητήσω περαιτέρω κατεύθυνση».

Ενημερωθήκατε ότι το «Τατουάζ» ολοκληρώνει το κύκλο του τον Ιούνιο;

«Ενημερώθηκα από άτομα της παραγωγής για την απόφαση αυτή».

Πώς αισθανθήκατε; Θέλατε να συνεχιστεί η σειρά;

«Στη σειρά μπήκα μόνο για δέκα επεισόδια, οπότε δεν πρόλαβα να αποκτήσω κάποια σύνδεση για να με επηρεάσει ψυχολογικά».

Πώς θα θέλατε εσείς να κλείσει τον κύκλο του το «Τατουάζ»;

«Με ανατροπές στην ιστορία και σε κάποιους χαρακτήρες».

Συζητάτε με την παραγωγή του «Τατουάζ» για μια νέα συνεργασία την επόμενη σεζόν;

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο», λέει στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ