Τα 4 ζώδια που διεκδικούν τον τίτλο της «Βασίλισσας του Πάγου»


«Εάν μπορέσεις να περάσεις μερικές ημέρες χωρίς να μου μιλήσεις, τότε πρόσθεσε κι άλλες δυο, δεν μου κάνει διαφορά!» Ρήση Βασίλισσας του Συναισθηματικού Πάγου!

ΟΚ, το ξέρουμε ότι αυτές οι τέσσερις έχουν αντοχές κι αισθήματα από ατσάλι, αλλά μερικές φορές -η αλήθεια- το τερματίζουν!

Η Miss Αιγόκερως: Κατεβάζει ρολά -για να προστατευθεί συναισθηματικά- παγώνει, γίνεται σκέτο ξύλο και δεν αλλάζει και γνώμη η άτιμη. Μεταξύ μας, αν με ρωτήσεις από τις 4 κυρίες-πάγους η συγκεκριμένη λογικά είναι η αρχηγός τους και τον τίτλο τον έχει κερδίσει δίκαια. Και δύσκολα την πλησιάζεις και δύσκολα την κερδίζεις και δύσκολα της ξετρυπώνεις το συναίσθημα. Δεν είναι κακό πλάσμα: αντιθέτως, είναι μάλαμα, αλλά δεν χαρίζει κάστανο φιλαράκι μου…

Η Miss Τοξότης: Σφυρίζει αδιάφορα, γυρνάει με μπρίο το κεφάλι από την άλλη και συνεχίζει την ζωούλα της, σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή είναι και η κλασσική αντίδραση γυναίκας Τοξότη που είτε την έχεις προσβάλλει, είτε την έχεις πειράξει, είτε έχεις μπει στα μαύρα της κατάστιχα, είτε απλά δεν έχεις καταφέρει να την κερδίσεις!

Η Miss Ταύρος: Από πείσμα και μόνο, αν τσακωθείς μαζί της δεν θα είναι εκείνη που θα σπάσει την σιωπή. Μπορεί να το πάει μέρες το βαλιτσάκι της τσαντίλας, επομένως δεν της κάνει διαφορά. Αυτή η αντίδρασή της και μόνο την κάνει κομματάκι σκληρή, αλλά μεταξύ μας, από την αρχή έπρεπε να την κόψεις ότι ούτε ανοιχτός τύπος είναι, μήτε εύκολο πλάσμα. Αλλά οφείλω να της δώσω 1000 δίκια γιατί είναι κορίτσι σούπερ κι άρα… χαλάλι το παίδεμα που κάνει!

Η Miss Υδροχόος: Όλα ξεκινούν από τον περίεργο τρόπο που σκέφτεται κι αντιδρά: Αν συμβεί κάτι που την θυμώνει ή την πληγώνει, γυρνάει το κεφάλι και πολύ απλά… τη χάνεις. Είναι αλλού και δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί, εκτός κι αν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Όμως, είναι λογικό ον κι αν της ξηγηθείς ωραία, θα της πάρει λιγάκι να σε βγάλει από την μαύρη της λίστα, αλλά εν τέλει, θα το πράξει, αποδίδοντας δικαιοσύνη! Σωστή! Δύσκολη, αλλά σωστή!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ