Μυρίζω ετοιμοθάνατους ανθρώπους – Τι ισχυρίζεται μέντιουμ

Ένα μέντιουμ υποστηρίζει ότι μπορεί να αισθανθεί πότε οι άνθρωποι είναι κοντά στον θάνατο, αλλά χαρακτήρισε άχρηστο το «χάρισμά» της αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τους σώσει

Η 24χρονη Άρι Κάλα εργαζόταν ως γραμματέας πριν παραιτηθεί φέτος και ακολουθήσει την καριέρα της ως επαγγελματίας μέντιουμ.

Ανακάλυψε για πρώτη φορά την έκτη αίσθηση της σε ηλικία 12 ετών, όταν επισκέφτηκε τον ετοιμοθάνατο θείο και μύριζε μια «ασθενώς γλυκιά» οσμή που δεν μπορούσε να κανένας άλλος να μυρίσει στην οικογένειά της.

Τώρα διδάσκει τις γυναίκες πώς να αξιοποιήσουν τις εσωτερικές ψυχικές δυνάμεις τους – αλλά αποκάλυψε ότι ποτέ δεν λέει στους ανθρώπους όταν καταλαβαίνει τη μυρωδιά του θανάτου, καθώς δεν είναι η δουλειά της.

Η Άρι που κατάγεται από την Αυστραλία δήλωσε: «Το χρόνο πριν ξεκινήσω το γυμνάσιο επισκέφθηκα τον θείο μου για να είναι μαζί του καθώς αργοπέθαινε. Τη νύχτα πριν από το θάνατό του αισθάνθηκα αυτή την περίεργη, γλυκιά μυρωδιά στο σπίτι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η μυρωδιά των υπολειμμάτων του. Αλλά κανένας άλλος δεν μπορούσε να το μυρίσει. Συνειδητοποίησα αργότερα ότι ήταν η συχνότητα του θανάτου που μπορούσα να μυρίσω. Από τότε, έχω βιώσει το ίδιο πράγμα γύρω από ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες ή πολύ ηλικιωμένους. Μερικές φορές το αισθάνομαι σαν ένα φορτίο. Κάποτε ήθελα να πω κάτι, όμως συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δικό μου καθήκον. Πώς θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον; Πώς μπορώ να πάω σε ξένους με αυτή τη μυρωδιά και να τους βοηθήσω; Αν δεν ξέρουν ότι πρόκειται να πεθάνουν σύντομα; Αν τους έλεγα αυτό που δεν γνώριζαν, θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Δεν πιστεύω πως εξαρτάται από εμένα να παρεμβαίνω στη μοίρα τους».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ