Το trick των 10 δευτερολέπτων για να είσαι πάντα στη μόδα!


Τελικά τι να κάνεις για να είσαι στη μόδα; Πώς μπορείς να κάνεις απλά και χωρίς κόπο (κυρίως χωρίς χρήμα) το outfit σου να περάσει σε άλλο level; Υπάρχει ένα trick των 10 δευτερολέπτων, όπως λένε και οι ειδικοί, που πραγματικά θα σε σώσει.

Τι να κάνεις για να είσαι στη μόδα; Υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που νιώθεις πως κάτι λείπει από το outfit σου, πως κάτι πρέπει να προσθέσεις για να το αναβαθμίσεις.

Κάθε φορά που είναι να βγεις, κάνεις δοκιμές, φοράς διάφορα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα, τα βγάζεις, δοκιμάζεις διαφορετικούς συνδυασμούς και πάντα κάτι λείπει. Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό των γυναικών που δείχνουν πάντα καλοντυμένες χωρίς να έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα;

Είναι ο νόμος των τριών στη μόδα. Και είναι τόσο απλός, όσο ακούγεται. Τι ακριβώς είναι ο νόμος των τριών στη μόδα που πρέπει να ακολουθείς;

Η ιδέα είναι ότι κάθε επιτυχημένο σύνολο έχει τρία βασικά στοιχεία. Αν τα βασικά στοιχεία είναι για παράδειγμα το παντελόνι και το μπλουζάκι σου, το τρίτο στοιχείο που θα συμπληρώνει το outfit θα πρέπει να είναι κάτι που πραγματικά θα ξεχωρίζει, θα δώσει τη δική του πινελιά και τελικά θα κάνει την εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα.

Για παράδειγμα, αν φοράς ένα ψηλόμεσο παντελόνι τζιν και ένα λευκό T-shirt, τότε το blazer είναι το τρίτο στοιχείο που χρειάζεσαι για να δώσεις αυτό το «κάτι» στην εμφάνισή σου. Παράλληλα, θα μπορούσε αυτό το κάτι να ήταν μια εντυπωσιακή τσάντα ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή ακόμη και μια ζώνη. Θα ήταν η ξεχωριστή πινελιά που θα «κούμπωνε» το σύνολο.

Με ελάχιστη προσπάθεια μπορείς να έχεις ένα πιο καλό αποτέλεσμα, αρκεί να σκέφτεσαι τον νόμο των τριών κι αφού έχεις βάλει τα δύο βασικά στοιχεία, το τρίτο να είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει το outfit. Κι αυτό απαιτεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ