Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις makeup και hair expert για την ημέρα του γάμου σου


Αν είστε μία από τις νύφες που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το καλοκαίρι του 2019, τότε καλό είναι να αρχίσετε από τώρα την οργάνωση.

Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να οργανώσετε που πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα, για να βρείτε τους επαγγελματίες που θέλετε αλλά και να μην πιεστείτε χρονικά. Το πιο σημαντικό φυσικά είναι η επιλογή νυφικού. Αν ενδιαφέρεστε για την καλοκαιρινή συλλογή του 2019 να σας πούμε ότι είναι διαθέσιμη από τις αρχές Φεβρουαρίου. Αφού λοιπόν βρείτε τι ταιριάζει στη σιλουέτα σας και ποιο στιλ αναδεικνύει την προσωπικότητά σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ και το χτένισμά σας.

Για να επιλέξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες μπορείτε αρχικά να ρωτήσετε φίλες ή γνωστές σας που έχουν ήδη παντρευτεί και έχετε δει live το μακιγιάζ ή το χτένισμα, στα δικά τους πρόσωπα.

Όταν κλείσετε το ραντεβού με τον επαγγελματία που έχετε καταλήξει, ρωτήστε τον αρχικά για τις τιμές και συμφωνείστε το συνολικό κόστος για όλα τα άτομα που θα βαφτούν.

Επίσης ζητήστε να έχει μαζί του στο δοκιμαστικό φωτογραφίες από παλαιότερες δουλειές του. Θα βοηθήσει αρκετά να έχετε βρεί και ξεχωρίσει στο ίντερνετ, από διάσημες ή διάφορα bride looks που υπάρχουν, μακιγιάζ που σας αρέσουν και θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν.

Πριν ξεκινήσετε το δοκιμαστικό συζητήστε με τον επαγγελματία όλα όσα θέλετε για το beauty look σας και πείτε του όλους σας τους προβληματισμούς. Αντίστοιχα κι εσείς καλό είναι να δείξετε εμπιστοσύνη σε tips πουα θα σας δώσει.

Το πιο συχνό που ζητάνε οι περισσότερες νύφες είναι η ελαφριά βάση, κάτι που οι makeup artists δεν είναι εντελώς σύμφωνοι, δεδομένου ότι εκείνη την ημέρα θα είστε πολλές ώρες βαμμένες, θα ιδρώσετε, θα έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα μαλλιά, για τις χαλαρές μπούκλες.

Κλείστε το ραντεβού σας νωρίς μέσα στην ημέρα και μην ξεβαφτείτε ή χαλάσετε το χτένισμα για να το δείτε πώς κάθεται καθώς περνούν οι ώρες.

Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε το μακιγιάζ/χτένισμα σας, τουλάχιστον μισή ώρα αφού ολοκληρωθεί, καθώς τότε έχει απορροφηθεί αρκετή ποσότητα από την επιδερμίδα σας και τα προϊόντα έχουν κάτσει στο πρόσωπό σας.

Αντίστοιχα με τα μαλλιά πρέπει να πέσει ο υπερβολικός όγκος ή σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποιο πιάσιμο, πρέπει να αφεθείτε ελεύθερες για να δείτε αν πέφτουν τουφάκια ή αν χαλάει κάτι στον κότσο σας.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι στο δοκιμαστικό επιβάλλεται να δοκιμάσετε προτάσεις τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στο χτένισμα. Μην είστε αρνητικές σε ό,τι σας προτείνουν οι επαγγελματίες και σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχετε δει, που έχετε στο μυαλό σας για την ημέρα του γάμου!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ