Αυτά τα 4 ζώδια είναι… καταδικασμένα να επιτύχουν στη ζωή τους


Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για ταλέντα που χαραμίστηκαν, για ανθρώπους που καβάλησαν το καλάμι και στο τέλος εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο ή για άλλους που έφτασαν στην κορυφή, αλλά σύντομα κατρακύλησαν; Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που προσπάθησαν, ρίσκαραν, άντεξαν, θυσίασαν ενδεχομένως αρκετά από την προσωπική τους ζωή και πέτυχαν.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω 4 ζώδια, να ξέρεις ότι έχεις τη «στόφα» του επιτυχημένου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ο «μπροστάρης». Δεν κολλάει πουθενά, είναι τολμηρός, αποφασισμένος να κάνει αυτό που θα του σφηνωθεί στον εγκέφαλο και τόσο πωρωμένος και παθιασμένος που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα αρπάξει την ευκαιρία, όποτε του παρουσιαστεί και δε θα διστάσει ούτε στιγμή. Επιπλέον, βρίσκει κίνητρο και μπουστάρεται από μόνος του, δεν περιμένει από κανέναν υποστήριξη ή βοήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις ακούσει για τους καρχαρίες-ταύρους. Ε, κάπως έτσι λειτουργεί κι όποιος ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Σταμπάρει από την αρχή το στόχο του, αφοσιώνεται σε αυτόν και γύρω του δεν υπάρχει κάτι άλλο. Παίρνει όσο χρόνο χρειάζεται κι όταν βρει την κατάλληλη ευκαιρία θα κάνει την κίνησή του. Δε βιάζεται, δεν αποκαρδιώνεται! Έχει υπομονή, πείσμα και θέληση. Είναι δυνατόν να μην τα καταφέρει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου ξέρει από δουλειά, μελέτη και οργάνωση. Παρατηρεί τα πάντα, δεν του ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια, κάνει τα σχέδιά του και προχωρά βήμα-βήμα, προσγειωμένο και εστιασμένο στο στόχο του, χωρίς να παρεκκλίνει. Μαθαίνει συνεχώς, αρρωσταίνει όταν του ξεφεύγει κάτι που δε γνωρίζει και φυσικά, όπως όλοι ξέρουν, φροντίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ, μέχρι τα αποτελέσματα να τον δικαιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι φτιαγμένος για να φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή και γι’ αυτό είναι προικισμένος με υπομονή, συνέπεια, αντοχή και εργατικότητα. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους όμως, είναι και αυτός που θα δυσκολευτεί αρκετά γι’ αυτό και θα αργήσει να πετύχει τον στόχο του. Παρότι έχει προσόντα και ικανότητες, συχνά θα χρειαστεί να τα αποδείξει και στους άλλους, ώστε να πάρει επιτέλους κάποια στιγμή την αποδοχή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ