Μάικλ Τζάκσον: Πώς ασελγούσε σε ανήλικα – Φρικιαστικές αποκαλύψεις (vid)


Δέκα χρόνια μετά το θάνατο του, ο Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, με ανατριχιαστικές κατηγορίες που είδαν το φως με την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland του HBO.

To αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ έκανε χθες πρεμιέρα στο αμερικανικό κανάλι, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις από την οικογένεια του Τζάκσον, αλλά και του πανίσχυρου οικονομικά ιδρύματος που διαχειρίζεται την περιουσία του.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μία πρόγευση από τις ανατριχιαστικές καταγγελίες που διατυπώνουν κατά του Τζάκσον δύο άνδρες, ο 36χρονος σήμερα Γουέιντ Ρόμπσον και ο 40χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ.

Και οι δύο ισχυρίζονται ότι κακοποιούνταν συστηματικά και επί χρόνια από τον Τζάκσον, όταν ήταν παιδιά και φιλοξενούνταν μαζί με τις οικογένειές τους (ή και χωρίς αυτές) στο διάσημο ράντσο του τραγουδιστή Neverland.

Οι αφηγήσεις των δύο ανδρών σχετικά με τον τρόπο που ο ποπ σταρ τους προσέγγισε, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ίδιων και των γονιών τους και τους προετοίμασε για να δεχτούν αδιαμαρτύρητα την κακοποίηση, έχουν πολλές ομοιότητες.

Αν πιστέψει κανείς τα όσα λένε οι δύο άνδρες, ο Τζάκσον είχε έναν μοναδικό τρόπο να πείθει τα θύματά του ότι οι πράξεις που λάμβαναν χώρα στην κρεβατοκάμαρά του ήταν προϊόν αγάπης.

Παράλληλα όμως, φρόντιζε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους, μαθαίνοντάς τους να καλύπτουν να ίχνη της κακοποίησης ή τρομοκρατώντας τους με φανταστικές ιστορίες για το τι θα συνέβαινε αν αποκάλυπταν ποτέ το μυστικό τους.

Η κακοποίηση ξεκίνησε στην ηλικία των 7 ετών

Ο 40χρονος σήμερα Σέιφτσακ γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού το 1986, όταν ήταν επτά ετών. Όπως αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ, ο ποπ σταρ προσκάλεσε τον ίδιο και την οικογένειά του να τον συνοδέψουν σε μια περιοδεία.

Ο Ρόμπσον, από την πλευρά του, γνώρισε τον Τζάκσον όταν ήταν 5 ετών και κέρδισε έναν διαγωνισμό χορού στην χώρα καταγωγής του, την Αυστραλία. Το έπαθλο της νίκης ήταν μια συνάντηση με τον Μάικλ Τζάκσον, στο backstage μιας συναυλίας του στο Μπρίσμπεϊν. Το 1990, όταν ο Ρόμπσον ήταν περίπου 8 ετών, η οικογένεια του ήρθε ξανά σε επαφή με τον Τζάκσον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Λος Άντζελες.

Ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον έπεισε τη μητέρα του να τον αφήσει μόνο του μαζί του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα ταξίδευαν στο Γκραν Κάνιον.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ