Λαχανίδα με λουκάνικο πιπερόνε και τηγανητά αυγά


Υλικά
1 λαχανίδα (300 γραμμάρια περίπου)
4 μεγάλα αυγά
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 λουκάνικα πιπερόνε κομμένα με κυβάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε τη λαχανίδα φύλλο-φύλλο και τη βράζουμε σε κατσαρόλα σε ζεστό νερό για 4′-5′. Τη σουρώνουμε, την αφήνουμε να κρυώσει και την ψιλοκόβουμε. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα λουκάνικα με το σκόρδο. Προσθέτουμε τη λαχανίδα, λίγο ακόμα ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ασπράδι με τον κρόκο. Ρίχνουμε το ασπράδι να πάρει χρώμα και τέλος τον κρόκο και αφήνουμε να ψηθεί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ