Τα ζώδια που θα σε χώριζαν χωρίς καν να σου πουν «αντίο»!


Ο χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Πάντα η μια πλευρά θα πονέσει περισσότερο και συνήθως θα υποφέρει αυτός που μένει πίσω και δεν ήταν έτοιμος για το τέλος. Υπάρχουν ζώδια που όταν θελήσουν να φύγουν, θα έχουν το θάρρος να σε αντιμετωπίσουν και να σου το πουν. Κάποια άλλα είναι λίγο πιο δειλά και μπορεί να σε χωρίσουν με ένα μήνυμα, αποφεύγοντας παράλληλα την οποία συνάντηση.

Υπάρχουν όμως και κάποια, που όταν αποφασίσουν να φύγουν από τη σχέση, δεν θα στο πουν καν. Ποια είναι αυτά; Με σειρά προτεραιότητας είναι τα εξής:

ΙΧΘΥΕΣ
Ο γλυκούλης, ο ρομαντικός, ο ευαίσθητος του ζωδιακού, δεν θα διστάσει να σε αφήσει… «μπουκάλα». Μάλιστα… «Μπουκάλα». Θα στην «κάνει» τόσο ύπουλα και τόσο αθόρυβα που εσύ δε θα πέσεις απλά από τα σύννεφα, αλλά κουτρουβαλιαστείς και θα προσγειωθείς με τη μούρη στο χώμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Ο ταξιδιώτης, ο άνθρωπος που δεν μπορεί το «μαζί» και πνίγεται όταν ακούει την φράση «για πάντα». Δικαίωμά του όλα αυτά, αλλά να ξέρεις πως το κακό με τον Τοξότη είναι πως όχι μόνο θα φύγει, αλλά δε θα μπει καν στον κόπο να σου δώσει μία εξήγηση… Στο μυαλό του θα θεωρεί πως κι εσύ δεν περιμένεις από εκείνον να λογοδοτήσει και φυσικά ότι δεν θα του κρατήσεις και κακία…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος θα εξαφανιστεί χωρίς τύψεις. Εκεί που μιλούσατε διαρκώς και σε είχε στα τηλέφωνα, στα μηνύματα ή στο face time, θα γίνει… Λούης. Μην τον είδατε τον Παναγή! Πώς το λένε; Αλλάζει γνώμη στο λεπτό, έχει ήδη το μυαλό του αλλού και σε άλλο… στόχο και σιγά μην κάτσει να συζητήσει μαζί σου για τον χωρισμό και να αναλύσει την σχέση σας. Έχασες σε αυτό το κομμάτι και προετοίμασε τον εαυτό σου για ενδεχόμενο ghosting.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια κατηγορία μόνος του. Τι να πει κανείς για το ζώδιό αυτό; Είναι από τους experts στο ghosting. Και μόνο στην σκέψη του «για πάντα» -όπως και ο Τοξότης- πετάει σπυράκια. Ο Υδροχόος δε θα μπει καν στη διαδικασία να σου στείλει έστω ένα μήνυμα και να τα… «λήξει». Θα περιμένει να το καταλάβεις εσύ, όταν θα τον ψάχνεις και δεν θα τον βρίσκεις. Και επειδή είναι και αγύριστο κεφάλι, έτσι και αποφασίσει να φύγει, δεν γυρίζει ποτέ πίσω. Άρα μην μπεις στον κόπο ούτε το «γιατί» να ρωτήσεις, ούτε επανασύνδεση να επιδιώξεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ