Κύπρος – δολοφονίες: Θρίλερ με κομμένη την ανάσα – Εντοπίστηκε βαλίτσα στον βυθό λίμνης


Μια βαλίτσα που εντόπισε ρομποτική κάμερα σήμανε συναγερμό.
Επί τόπου οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος ο καθ” ομολογία του serial killer.
Το σημείο είχε υποδείξει ο «Ορέστης» ως «τάφο» τριών γυναικών.
Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματά του πέραν των 7 γυναικών.

Μπροστά στον εντοπισμό άλλου ενός θύματος του serial killer στην Κύπρο φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές του νησιού.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ρομποτική κάμερα της αστυνομίας φέρεται να εντόπισε στην «Κόκκινη Λίμνη» της περιοχής Μιτσερού μια βαλίτσα.

Στο σημείο οδηγήθηκε δεμένος με χειροπέδες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς -ο επονομαζόμενος και «Ορέστης»- ο οποίος υπέδειξε τα σημεία όπου πέταξε τις βαλίτσες ενώ στην «Κόκκινη Λίμνη» έχει μεταβεί και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Δείτε τη στιγμή που ο καθ’ ομολογία του φονιάς 7 γυναικών μεταφέρεται στην «Κόκκινη Λίμνη»:

Ο «Ορέστης» είχε αναφέρει πως στην “Κόκκινη Λίμνη” είχε πετάξει την 31χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες και την 36χρονη Florentina μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena από την Ρουμανία.Πού στρέφονται οι έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι στο φρεάτιο του Μιτσερού εντοπίστηκαν δυο πτώματα. Αυτό της 38χρονης Mary Rose από τις Φιλιππίνες και άλλη μια σορός η οποία φέρεται να ανήκει στην Arian Palanas Lozano, 28 ετών επίσης από τις Φιλιππίνες.Ο «Ορέστης» έδωσε γραπτή κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης, στην οποία κατονόμασε τη γυναίκα που η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, ως την Κάτχα Άνου από το Νεπάλ.Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς ανέφερε απλά «δεν φέρω ένσταση. Συμφωνώ», όταν τον ρώτησε η δικαστής εάν συμφωνεί με το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη κράτησή του.Όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ, ο «Ορέστης» φέρεται να δήλωσε πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέραν των επτά γυναικών για τις οποίες ήδη έχει ομολογήσει.

Η εγκληματική δράση του 35χρονου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται να άρχισε από το 2016. Τα πρώτα του θύματα χρονικά ήταν η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.

Πηγή: Με πληροφορίες από sigmalive, Πολίτης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ