Έγκλημα στη Σητεία: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος συζυγοκτόνος (vid)


Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 36χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (04/03), στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μετά από καβγά, στο σπίτι της μητέρας του θύματος στη Σητεία.

Ο 36χρονος, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως για την απολογία του γύρω στις 12:30 το μεσημέρι και παρέμεινε στον γραφείο του ανακριτή έως τις 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος δράστης, το πρωί της Τρίτης (05/03) είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και της Κρήτης έγινε την ημέρα κατά την οποία το θύμα που εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Σητείας, πήρε ολιγόωρη άδεια από τη δουλειά της προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο μωρά της, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Το εν διαστάσει ζευγάρι αρχικά τη μοιραία ημέρα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας ακολούθησε καbγάς. Στη συνέχεια, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς του όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η 32χρονη Κατερίνα με τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

Ο καβγάς μεταξύ τους συνεχίστηκε από κοντά, όπου ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της άτυχης γυναίκας στραγγαλίζοντάς την.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος μετέβη στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης του από προηγούμενο γάμο και κατόπιν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου και παραδόθηκε.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη παραμένουν οι διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί με πρωτοβουλία του εισαγγελέα Λασιθίου για την επιμέλεια των τριών παιδιών του 36χρονου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ