Kate Middleton – Meghan Markle: Έδειξαν ποια έχει στιλ βασίλισσας σε κοινή τους εμφάνιση


Εάν είστε και εσείς fans της royal οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας θα έχετε παρατηρήσει πως έχουμε πολύ καιρό να δούμε όλα τα μέλη της συγκεντρωμένα σε κάποια επίσημη εμφάνιση. Αυτό ίσχυε βέβαια μέχρι πρόσφατα, αφού μετά από τα ταξίδια και τις βασιλικές υποχρεώσεις, η οικογένεια βρέθηκε συγκεντρωμένη στο  Buckingham Palace με σκοπό να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την τελετή ανακήρυξης του πρίγκιπα Κάρολου.

Από αυτή τη συγκέντρωση σαφώς δεν έλειψαν και οι δύο δούκισσες, Kate Middleton και Meghan Markle. Οι δύο κυρίες είχαν να κάνουν κοινή εμφάνιση από την ημέρα των Χριστουγέννων. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο από την εκδήλωση ήταν οι διαφορετικές στιλιστικές επιλογές των δύο γυναικών.

Η Kate Middleton, γνωστή για την αγάπη της στις all time classic γραμμές ρούχων, επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεσε σε mint απόχρωση και το συνδύασε με λευκές γόβες και ένα ασημί clutch. Με αυτή της την εμφάνιση η δούκισσα του Cambridge απέδειξε αφενός πως έχει στιλ βασίλισσας και αφετέρου αγαπά τη μόδα και τις τάσεις, καθώς η απόχρωση του φορέματος της είναι ένα από τα πιο hot trends της άνοιξης.  Από την άλλη, η Meghan Markle, η οποία μπορεί να έχει βρει κάπως το στιλ της τον τελευταίο καιρό προτίμησε να κάνει μία πιο θηλυκή εμφάνιση.

Η δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα mini brocade φόρεμα σε metallic αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με nude suede γόβες και ένα μικρό τσαντάκι σε rose gold χρώμα. Το στοιχείο στην εμφάνιση της Meghan Markle που προκάλεσε ποικίλα σχόλια ήταν το μήκος του φορέματος. Το φόρεμα της έφτανε λίγο πάνω από το γόνατο και χαρακτηρίστηκε ως αρκετά sexy. Η Meghan Markle έτσι πέρασε το μήνυμα πως μπορεί να ακολουθεί τους κανόνες του πρωτοκόλλου, αλλά θα επιβάλλει και τους δικούς της.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ