Μάικλ Τζάκσον: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την κόρη του, Πάρις


Το όνομα αυτής, Πάρις Τζάκσον. Και υπερασπίζεται τον πατέρα της σθεναρά απαντώντας μέχρι και σε σχόλια στα social media. Τα ναρκωτικά, η σεξουαλική κακοποίηση και η νέα ζωή της.

Στις 9 Ιουλίου του 2009, η Πάρις Τζάκσον έγινε η πιο διάσημη 11χρονη του πλανήτη με τον λόγο που εκφώνησε στην τελετή μνήμης για τον θάνατο του πατέρα της. Του Μάικλ Τζάκσον. Η μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ και βαφτιστήρα του Μακόλεϊ Κάλκιν, ήταν εκείνη που τον έζησε από κοντά, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Είναι ο “καρπός” της σχέσης του βασιλιά της ποπ και της Debbie Rowe, γεννήθηκε το 1998 και το πλήρες όνομά της είναι Paris-Michael Katherine Jackson. Ασχολείται με τη μουσική, αλλά και με την υποκριτική και το μόντελινγκ.

Πήρε το όνομά της από την πόλη στην οποία έγινε η σύλληψή της, ωστόσο υπάρχουν ακόμη και σήμερα αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Μάικλ ήταν τελικά ο βιολογικός της πατέρας. Το μόνο σίγουρο, είναι πως ακόμη και σήμερα, δεν έχει καταφέρει αν ξεφύγει από τη βαριά “σκιά” του.

Πάμε να δούμε περισσότερα παρακάτω.

1. Πιστεύει ότι δολοφόνησαν τον πατέρα της
Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone το 2017, δήλωνε πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε. Η Πάρις ήταν μόλις 11 όταν ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

“Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν” δήλωνε χαρακτηριστικά.

“Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα” συμπλήρωνε, αναφέροντας πως θα κινηθεί με περαιτέρω νομικές κινήσεις. Ωστόσο, η υπόθεση θανάτου του πατέρα της, έχει κλείσει, ενώ η ίδια έχει να αντιμετωπίσει σε πρώτο χρόνο τους προσωπικούς της δαίμονες.

2. Έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Η Πάρις έχει αποκαλύψει ακόμη πως έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Έχει αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού στα δεκατέσσερά της χρόνια, κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ. Ποτέ δεν αποκάλυψε και τον δράστη. Αυτός είναι ο λόγος που έμπλεξε με ναρκωτικές ουσίες και οδηγήθηκε μέχρι και στο αυτοτραυματιστεί προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της.

Ωστόσο, οικογενειακός φίλος ανέτρεψε τα λεγόμενά της, ισχυριζόμενος πως ο πραγματικός λόγος για την απόπειρά της, ήταν άλλος. Δηλαδή, το γεγονός ότι ο Μάικλ δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

“Η Πάρις πάντα ήθελε να πιστέψει πως ο Μάικλ ήταν ο μπαμπάς της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ήταν όμως πεπεισμένη, πως τουλάχιστον εκείνη και ο Πρινς ήταν βιολογικά αδέρφια. Όταν έμαθε ότι αυτό δεν ισχύει, άρχισε η κάτω βόλτα στην ψυχολογία της” δήλωνε το 2013 ο εν λόγω άνθρωπος του κύκλου της οικογένειας στη βρετανική Sun, εξηγώντας πως αυτός είναι ο λόγος που η Πάρις πήγε να αυτοκτονήσει.

Η αποτοξίνωση της σε θεραπευτικό κέντρο στη Γιούτα μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας της βελτίωσε αρκετά τη ζωή. Άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παντρεύτηκε τον Μάικλ Σνόντι.

3. Ήταν το αγαπημένο παιδί του Μάικλ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar, η Paris δήλωσε πως αυτή ήταν το αγαπημένο (από τα τρία συνολικά) παιδιά του MJ, και συγκεκριμένα είπε πως το γεγονός πως μεγάλωσε με δύο αδελφούς (τον Prince Michael Jackson II και τον Michael Joseph Jackson Jr.) είχε σαν αποτέλεσμα να είναι η αγαπημένη του μπαμπά της.

“Μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν η αγαπημένη του γιατί ήμουν το μόνο κορίτσι. Ήμουν μία πριγκίπισσα. Ήμουν τέλεια στα μάτια του πατέρα μου” λέει στο περιοδικό.

Η ίδια άλλωστε έχει 50 τατουάζ, εκ των οποίων τα 9 είναι αφιερωμένα στον πατέρα της. Τα τατουάζ της αφορούν κι άλλους καλλιτέχνες, όπως ο John Lennon κι ο David Bowie. Ο Μάικλ Τζάκσον συνήθιζε να την αποκαλεί Tinker Bell, όπως έλεγαν τη νεράιδα από το αγαπημένο του παραμύθι, τον Πίτερ Παν. Ο Μάικλ Τζάκσον πάντα της έλεγε να είναι περήφανη για τις “μαύρες ρίζες της” κι η ίδια θεωρεί τον εαυτό της μαύρη, ακόμη και σήμερα.

Τη δε μητέρα της, τη γνώρισε όταν ήταν 13 ετών.

4. Δεν πιστεύει πως ο πατέρας της ήταν παιδεραστής
Μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον MJ μέσα από το ντοκιμαντέρ της ΗΒΟ, “Leaving Neverland”, η νεαρή τοποθετήθηκε για όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από δύο άνδρες που αξιώνουν αποζημίωση.

Απαντώντας σε ανάρτηση που σχολίαζε πως “το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η κληρονομιά του πατέρα της καταστράφηκε και το όνομά του αμαυρώθηκε για πάντα”, η Πάρις απάντησε στον χρήστη: “Άρα… το πιο σημαντικό για σένα είναι αυτό και όχι να μεταφέρεις ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης; Τα ταμπλόιντ και τα ψέματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα; Θα προσευχηθώ για σένα”.

Μάλιστα, αρνείται να δει το ντοκιμαντέρ. Τον περασμένο Ιούνιο είχε καθαρίσει και ένα γκραφίτι που είχε γίνει πάνω στο “αστέρι” του πατέρα της ενώ έχει δεχθεί ψηφιακό bullying από χρήστες που κατηγορούν μετά θάνατον τον Τζάκσον για παιδεραστία.

5. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο
Η Πάρις Τζάκσον κάνει την παρθενική της εμφάνιση στον κινηματογράφο στο πλευρό της Σαρλίζ Θερόν για την ταινία “Gringo”.

Πρόκειται για μια μαύρη κωμική περιπέτεια, με κεντρικό ήρωα τον Harold, έναν χαμηλών τόνων υπάλληλο μιας φαρμακευτικής εταιρίας, ο οποίος στέλνεται από τα δόλια αφεντικά του, να μεταφέρει τη φόρμουλα για ένα νέο χάπι μαριχουάνας, στο Μεξικό.

Η νέα αρχή στη ζωή της είναι ενθαρρυντική, ωστόσο έχει ακόμη μπροστά της μεγάλο δρόμο να διαβεί, καθώς πριν λίγους μήνες μπήκε πάλι σε κλινική, αυτή τη φορά για λόγους ψυχολογικής στήριξης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ